Hatharom / Blog / Bejegyzések
Szeptemberi tippstatisztika
Az ANaTiRs újabb hónapot zárt, ám a szeptember sem hozott semmi különöset, hoztam a szokásos formát, a korábbi hónapok nagy...

 

Az ANaTiRs újabb hónapot zárt, ám a szeptember sem hozott semmi különöset, hoztam a szokásos formát, a korábbi hónapok nagy átlagával fejeztem be ősz első hónapját is. A hónapot észrevehetetlen profittal zártam, a haszon +4 egység lett. Tippjeim száma ebben a hónapban csak 15-ig kúszott fel, ami elég kevéske, de hát ennyire tellett az időmből. A találati arányom is hota a nagy átlagot, 53% lett a vége. A tippek átlagszorzója az áprilisi 2,06-t most sem tudta felülmúlni, de nem sokon múlt, talán a 2,05 sem tűnik olyan rossznak.

Szeptemberben nem volt kimondott kedvenc Liga, hat bajnokság meccseire és a vb-selejtezőkre tippeltem. Ami kitűnik, az az, hogy a spanyol bajnokságra nem nagyon kellene fogadnom, mert nagyon ott eléggé haloványan teljesítek, és itt nem csak ezt a hónapot kell érteni.

Októberben még nem sikerült tippet alkotnom, de aki esetleg olvasgatja a blogot, és esetleg még kedvelgeti is, ne csüggedjen, mert tutira érkezik majd okoskodás.

Szeptemberi tippek: