Hatharom / Blog / Bejegyzések
Rayo Vallecano - Getafe
Rayo Vallecano - Getafe A 2011/12-es kiírásban a Rayo oda-vissza elverte a Getafe együttesét! Vagyis mondhatjuk, hogy szeretnek a madridi csapat ellen játszani. A...

Rayo Vallecano - Getafe

 

A 2011/12-es kiírásban a Rayo oda-vissza elverte a Getafe együttesét! Vagyis mondhatjuk, hogy szeretnek a madridi csapat ellen játszani.  A tavayi szezon előtt 2005-ben találkoztak utoljára, azokkal a meccsekkel már nincs értelme foglalkozni!
 
A Rayo tavaly hazai pályán 2-0-ra verte a Getafét, ám kisebb szépséghiba a mai meccsre nézve, hogy sem Michu, sem Costa nincs már a csapatnál. A mostani gólfelelősök Piti és Leo Baptistao 6-6 gólnál járnak. Delibacis és Dominguez is be-beköszön alkalomadtán, viszont Lass Bangura ezidáig nem talált be, pedig 14 meccsen lépett pályára, és azt sem foghatjuk rá, hogy olyan önzetlenül lepasszolna mindent. Fura, hogy ő még nem talált be, mert alapvetően a helyzetbe kerüléssel nincs baja, csak tipikus afrikai... a-mikor kapura kéne lőni, elfogy a tudomány...
A Rayo azért Michu és Costa nélkül is tartja magát. Otthon kilencből öt meccset nyertek, és stabil tagjai a középmezőnynek!
 
                                            
 
A Getafe 4-2-es zakóval búcsúztatta 2012-t, előtte játszottak két döntetlent, tehát nem lehet azt mondani hogy lendületben lettek volna. Most sem néznek könnyű este elé, hisz van három kulcsjátékos, akik nem lehetnek ma ott a pályán. Név szerint Barrada, Lacen és Pedro Leon.
Barrada 16 meccs/ 3 gól, Lacen 9/0 és Leon 15/2
A Getafe amúgy is nagyon kevés gólt lő, és most ha Lacent, mint védekező középpályást nem is számítjuk, Barrada és Leon személyében a két játékmestert veszítették el, akik a gólok mellett a helyzetek kialakításánál döntő szereppel bírnak. Nélkülük nem nagyon lesz a pályán olyan játékos, aki tudna majd valami váratlant húzni. Ott lesz azért Lafita, vagy Diego Castro, de félő, hogy ez kevés lesz!
 
Nem reménytelen a helyzetük, de idegenben ezen játékosok hiányában nem valószínű, hogy fölülkerekednek a Rayo-n. Tavaly sem ment nekik a darazsasok ellen, nem valószínű, hogy Barrada és Lacen nélkül támadnának föl.
 
 
 
2013.01.07., 20:00
Rayo Vallecano - Getafe
 
Fogadás: Rayo Vallecano vagy X
 
Odds: 1.30
 
Tét: 15.000 Jöhet: 4.500
NYERT