Hatharom / Blog / Bejegyzések
Palermo - Verona Fogadás! PAKS-GYŐR
Palermo - Verona Tipp: 1x Odds: 1.45 VESZT Palermo-Verona Az Olasz-kupában járunk. A Palermo a hétvégén az Interrel játszik, az edző elmondása...

 

 

Palermo - Verona

Tipp: 1x

Odds: 1.45

VESZT

Palermo-Verona
 
Az Olasz-kupában járunk.
A Palermo a hétvégén az Interrel játszik, az edző elmondása szerint inkább arra a mérkőzésre koncentrálnak.
Kimarad Miccoli (támadó, 12/5), Hernández (támadó, 7/0), Ilicic (középpályás, 11/3), Giorgi (középpályás, 7/2) és Bergen (védő 13/0). Ők mind kulcsemberek.
Napituti

*******************

 

 

Paks - Győr

Tipp: x2

Odds: 1.36

NYERT

 

Kedden délután Pakson játszik csapatunk, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. A mieink 4-0-s előző fordulóbeli sikerükkel már fél lábbal a következő körben érezhetik magukat, ám a vendéglátók nem feltett kézzel lépnek majd pályára

 
 
"Bár mindig a maximumot kell nyújtani, illetve kihozni egy mérkőzésből, azért a négygólos előny egy kicsit soknak tűnik. Ugyanakkor pénteken következik egy számunkra nagyon fontos mérkőzés a bajnokságban. Nekünk erre most valamivel jobban kell fókuszálnunk. Ettől függetlenül, azért a Magyar Kupa mérkőzésünkön is igyekezni fogunk, de az egyébként nem reális gólkülönbség miatt nehéz optimistán látni a helyzetet" – nyilatkozta a mérkőzés előtt a hazaiak vezetőedzője, Tomiszlav Szivics a klub honlapjának.
 
A Pápa elleni pénteki találkozó azért kiemelten fontos a Paks számára, mert a két csapat pontegyenlőséggel áll a bajnoki tabellán, így a győztes lépéselőnybe kerülhet riválisával szemben.
A kupatalálkozó játékvezetője Iványi Zoltán,míg asszisztensei Szpisják Zsolt és Medovarszki János lesznek. A negyedik játékvezetői feladatokat Berger József látja majd el.
 
 

 

 

 

 

*Csak okosan*
 
*Szépen finoman*