Ez volt február

Eltelt az év második hónapja, ideje összefoglalni, hogy mi is történt velem februárban.

Nem túl fényes hónapon vagyok túl, már ami a sportfogadást illeti, hiszen a Protipp-rendszerben negatív számokat hoztam, míg a fórumon csak minimális profitra sikerült szert tenni

2015. február a Protipp-ben
Tippek száma Profit Roi
41 -19,54 egység -9,30%

Összességében jól indult a hónap, ám a folytatásban sikerült egy-két olyan peches meccsbe belefutnom, mint a Barcelona-La Rioja, a Győr-Vác vagy a Gyöngyös-Mezőkövesd, amely mérkőzés igen "érdekesre" sikeredett. Sajnos sikerült egy negatív hullámot is "elkapnom" a hónap második felében, amivel nyílvánvalóvá vált, hogy mínusszal zárom a februárt a Protipp-ben.

A hónap vége jól sikerült, de összességében nem sikerült kompenzálni a veszteséget, így nagyjából 20 egység bukót könyvelhetek el az év második havában. Azért a jól hozó tippeket is említsük meg: szívesen emlékszem vissza a Szigetszentmiklós-Vecsés, a Győr-Larvik vagy a Dabas-Pilis összecsapásokra.

2015. február a fórumon
Tippek szám Profit Roi
9 +1,35 egység +3,00%

A fórumon annyi változás történt, hogy az élő fogadásaimat nem vittem fel a naplóba, ráadásul sajnos kevés időm volt februárban a naplómmal foglalkozni. Bűnrosszul kezdtem a hónapot, hiszen rögtön az első három tippem elment, aztán viszont sikerült javítanom, s végül egy kis pluszt kihozni.

Nem vagyok megelégedve a februárral, hiszen mindent egybevetve -18,19 egységgel zártam az év legrövidebb hónapját. Azonban a 2015-ös év eddig príma, aki megjátszotta az összes tippemet, még így is +34,17 egységben van, ráadásul márciusban már mindenhol kitavaszodik, így csak jól kell szelektálni, és könnyedén pénz állhat a házhoz.