Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ez volt február
Eltelt az év második hónapja, ideje összefoglalni, hogy mi is történt velem februárban. Nem túl fényes hónapon vagyok túl,...

Eltelt az év második hónapja, ideje összefoglalni, hogy mi is történt velem februárban.

Nem túl fényes hónapon vagyok túl, már ami a sportfogadást illeti, hiszen a Protipp-rendszerben negatív számokat hoztam, míg a fórumon csak minimális profitra sikerült szert tenni

2015. február a Protipp-ben
Tippek száma Profit Roi
41 -19,54 egység -9,30%

Összességében jól indult a hónap, ám a folytatásban sikerült egy-két olyan peches meccsbe belefutnom, mint a Barcelona-La Rioja, a Győr-Vác vagy a Gyöngyös-Mezőkövesd, amely mérkőzés igen "érdekesre" sikeredett. Sajnos sikerült egy negatív hullámot is "elkapnom" a hónap második felében, amivel nyílvánvalóvá vált, hogy mínusszal zárom a februárt a Protipp-ben.

A hónap vége jól sikerült, de összességében nem sikerült kompenzálni a veszteséget, így nagyjából 20 egység bukót könyvelhetek el az év második havában. Azért a jól hozó tippeket is említsük meg: szívesen emlékszem vissza a Szigetszentmiklós-Vecsés, a Győr-Larvik vagy a Dabas-Pilis összecsapásokra.

2015. február a fórumon
Tippek szám Profit Roi
9 +1,35 egység +3,00%

A fórumon annyi változás történt, hogy az élő fogadásaimat nem vittem fel a naplóba, ráadásul sajnos kevés időm volt februárban a naplómmal foglalkozni. Bűnrosszul kezdtem a hónapot, hiszen rögtön az első három tippem elment, aztán viszont sikerült javítanom, s végül egy kis pluszt kihozni.

Nem vagyok megelégedve a februárral, hiszen mindent egybevetve -18,19 egységgel zártam az év legrövidebb hónapját. Azonban a 2015-ös év eddig príma, aki megjátszotta az összes tippemet, még így is +34,17 egységben van, ráadásul márciusban már mindenhol kitavaszodik, így csak jól kell szelektálni, és könnyedén pénz állhat a házhoz.