Hatharom / Blog / Bejegyzések
Remekül sikerültek a hosszú távú fogadások
Tavaly novemberben öt hosszú távú fogadásra adtam a fejem, két kézilabda és kosárlabda, illetve egy vízilabda bajnokság...

Tavaly novemberben öt hosszú távú fogadásra adtam a fejem, két kézilabda és kosárlabda, illetve egy vízilabda bajnokság győztesére fogadtam a Tippmixpro fogadóirodában, az ötből pedig négy fogadás is nyertes lett.

Összességében jókora profittal sikerült kiszállni a fogadásokból, 28 egységet fektettem be, amelyre 48,10 egységet kaptam vissza, azaz 71,79 százalékos ROI-val és 80 százalékos találati aránnyal zártam a hosszú távú fogadásokat.

Fogadási esemény Tipp Eredmény Tét Odds
Ki nyeri a női kézilabda Bajnokok Ligáját? Buducsnoszt Buducsnoszt 4 3.40
Ki nyeri a férfi kosárlabda Magyar bajnokságot? Szolnok Szolnok 8 1.60
Ki nyeri a férfi vízilabda Magyar bajnokságot? Szolnok Szolnok 7 1.60
Ki nyeri a 2014-es női kézilabda Európa-bajnokságot? Montenegró Norvégia 3 5.00
Ki nyeri a férfi kosárlabda Adria Ligát? Crvena zvezda Crvena zvezda 6 1.75

Igazából egyik fogadásnál sem izzadtam le, hiszen a szolnoki kosárlabdázók és vízilabdázók győzelme a vártnál is simábban ért célba. Előbbiek speciel 9-0-val abszolválták a rájátszást, míg utóbbiak veretlenül nyerték meg a Magyar bajnokságot. A Crvena zvezda sikere sem forgott veszélyben, a Partizan Belgrád elleni második meccsen elszenvedett vereség engem, és a csapatot is megnyugtatta, hiszen utána ellenállhatatlanok voltak Boban Marjanovicsék és simán megnyerték a ligát. A női kézi BL-ben, nagyjából előre megjósoltam mindent, a Győr kiesése ugyanakkor akkor meglepett, utólag, látva a teljes összképet, már nem. A montenegrói gárda sikeréért a bírók is sokat tettek a döntőben, de úgy vélem, hogy a legjobb csapat diadalmaskodott, jövőre viszont nem hiszem, hogy a Buducsnoszt nyerni tud a legrangosabb európai kupasorozatban. A montenegrói csajok végül nem tudták megvédeni Európa-bajnoki címüket, de az egész torna roppant érdekes volt, s a norvégok megérdemelten nyertek.

A következő szezonban is tervezek hosszú távú fogadásokat tenni, vélhetően ismét november környékén teszem meg tétjeimet, amikor kialakul bennem a csapatokról, válogatottakról az az összkép, ami alapján sikeres hosszú távú fogadásokat köthetek ismét.