Hatharom / Blog / Bejegyzések
Na, így kell kaszálni Európában!
A Debrecen idén is bebizonyította, hogy miért jó az Európa Liga, avagy, hogy lehet zsáknyi pénzt szerezni a második számú...

A Debrecen idén is bebizonyította, hogy miért jó az Európa Liga, avagy, hogy lehet zsáknyi pénzt szerezni a második számú európai kupasorozatban.

Már a sorsolás pillanatában borítékolható volt, hogy a Debrecen és a Szutjeszka mérkőzésein hatalmas oddsokat lehet majd levadászni, köszönhetően a délszlávok és a magyarok utóbbi években, az európai kupaporondon nyújtott teljesítményük alapján. Az odavágón nem kellett csalódniuk azoknak, akik minimum háromgólos magyar sikerre fogadtak, hiszen a montenegrói védelem mindent megtett azért, hogy minél jobban kikapjon a Szutjeszka. A -2,5-ös ázsiai hendikepes fogadás 4.15-szörös pénzt ért, aki tudta mire kell fogadni. Sokan ennyivel is megelégednének, de a visszavágó se volt semmi. Ahogyan több balkáni fórumon olvasható volt, a Debrecen pont úgy és annyira kapott ki, hogy az még továbbjutást érjen, a montenegróiak legalább kétgólos győzelme 12-szeres (!) szorzón volt fogadható, amivel a kecske is jól lakott, de a káposzta is megmaradt.

A második körben a Skonto Rigával találkoztak Bódi Ádámék, először Lettországban, ahol gyanítható volt, hogy sok gólt hoz a találkozó - elég volt a bajnokságok gólátlagát alapul venni - az over 3,5 fogadási lehetőség ötszörös pénzt ért a bátraknak. A visszavágón ismét kifoghattuk a nagy halat, hiszen a lettek 9-2-re kikaptak, amit a nagy hőségre fogtak (:DD). A bukiknál maximum ötgólos hazai sikerre lehetett fogadni, ami 19-szeres (!) pénzt ért, persze élőben még ennél nagyobb lóvét is lehetett akasztani.

Ez még mindig semmi, ahhoz képest, amit a Debrecen produkált a Rosenborg ellen. Parádés első félidő, majd jött a szokásos szétesés, vagyis félidő Hazai végeredmény Vendég 31-szeres pénzért!!! Beszarás.

Aki volt olyan elvetemül, hogy ezeket a meccseket megjátssza, az egy vagonnyi pénzt nyerhetett, hiszen az öt meccs nyereményszorzója együttesen 146661-szeres (!!!), avagy egy euróból közel 44 millió forintot (!!!!!) lehetett nyerni.

Azt pedig tudjuk jól, hogy a nagyok nem egy euróval játszanak, és ha követjük a sormintát, akkor a Rosenborg-Debrecen találkozón ismét lehet kaszálni, hiszen a visszavágókon mindig valami elvetemültebb eredmény született, mint az odavágókon. Az őszintét megvallva, az eddigiek alapján 50-szeres szorzó felett mindenre lőni kell a csütörtöki meccsen, hiszen az lesz a tuti.