Hatharom / Blog / Bejegyzések
Férfi vízilabda Világkupa első nap
A női vízilabda Világkupa nem sikerült rosszul, attól függetlenül, hogy a blogra kipakolt tippjeim közül több lett a piros, mint a zöld. Ma...

A női vízilabda Világkupa nem sikerült rosszul, attól függetlenül, hogy a blogra kipakolt tippjeim közül több lett a piros, mint a zöld. Ma kezdődik a férfi Világkupa, amelyet rögtön maximális, 10\10-es téttel indítok.

Horvátország-Magyarország 5-9

A horvát-magyar meccs általában mindig, mindenhol rangadó, de úgy vélem, hogy kedden nem lesz az. Déli szomszédaink az Eb-t megjárt keretükből hat játékost kicserélték, Ivica Tucak pont a legjobbaknak adott pihenőt. Josip Pavic, Sandro Sukno, Maro Jokovic, Petar Muslim, Andro Buslje, Niksa Dobud, a sérült Paulo Obradovic, valamint korábban a válogatottól visszavonuló Damir Buric és Miho Boskovic is kihagyja a kazahsztáni tornát. Mindezt csak azért érdemes megemlíteni, mert a budapesti 7-6-os magyar sikerrel záruló egymás elleni meccsen az előbb felsorolt játékosok négy gólt tettek a közösbe. Ezzel szemben a Benedek-csapatban is volt négy helyen változás, de az összes húzóember ott van Almatiban, hiszen a Varga és a Decker testvérek, Madaras Norbert, Hosnyánszky Norbert vagy Erdélyi Balázs is elutazott Kazahsztánba.

Noha Benedek Tibor úgy nyilatkozott, hogy mivel a csoportmérkőzéseknél nincs kieső, így az utolsó három meccsre kell igazán felpörögni, én mégis úgy vélem, hogy már kedden nyomatékosítani fogja a csapat, hogy ki érkezett a legerősebb kerettel a Világkupára a nyolc nemzet közül. Véleményem szerint a jelenlegi magyar és horvát válogatott között óriási különbség van, s úgy vélem, hogy a Benedek-csapat magabiztosan megnyeri a találkozót. Azonban kétesélyben - döntetlen esetén a tét visszajár - is elég zsíros szorzót kaptam Madarasék sikerére, így pedig olyan értéket érzek benne, hogy maximális, 10/10-es téttel játszottam meg hazánk fiainak sikerét.

A tipp szorzója: 1.75

A tipp téterőssége: 10/10

A tippet a Marathonbet-en játszottam meg.