Hatharom / Blog / Bejegyzések
Itt a tuti az MU szombati meccsére!
Fogadnál a Manchester United szombati meccsére, de nem tudod, hogy mit tegyél? Akkor jó helyen jársz, mert megmondom Neked a tutit! Manchester United-Crystal Palace...

Fogadnál a Manchester United szombati meccsére, de nem tudod, hogy mit tegyél? Akkor jó helyen jársz, mert megmondom Neked a tutit!

Manchester United-Crystal Palace 1-0

Mióta van Gaal irányítja a Manchester Unitedet, kijelenthető, hogy a Vörös Ördögöknek tulajdonképp nincs védelme. 14 gólt kaptak a hazaiak, ami borzasztó sok egy élcsapattól, s ami a legszembetűnőbb, hogy nem a rangadókon szórták meg Rooneyékat, hanem a "kicsik" csináltak hülyét a nagy vadból. Ha ehhez hozzáveszem azt, hogy szombaton Rojo, Jones, Evans, Smalling és Rafael sem lesz bevethető, akkor bizony komoly gondokkal kell szembenéznie a holland mesternek a védelem összeállításakor, még az is lehet, hogy Carrick lesz a középhátvéd vagy rutintalan fiatalok. A csatársorral viszont nincs problémája van Gaalnak, főleg, ha otthon játszik a gárda, hiszen az Old Traffordon parádéznak a támadók, minden otthoni tétmeccsükön betaláltak a Vörös Ördögök.

Ami a Crystal Palace-t illeti, Tony Pullis távozását követően már nyoma sincs a szilárd védekezésnek, a QPR után a londoniak kapták a legtöbb gólt a bajnokságban. Igaz, a támadójátékuk eléggé hatékony, hiszen az alsóházban messze ők lőtték a legtöbb gólt, sőt még a Tottenhamet és a Liverpoolt is lekörözik. A kapitány Jedinak eltiltás miatt nem lesz bevethető, így még gyengébb lesz a hátsó alakzata a londoniaknak, elöl pedig Zaha hiánya gondot okozhat, de Campbell és Chamakh bőven helyettesítheti őt.

Összességében egyik csapat sem a védekezéséről híres, sőt, egészen kiábrándítóan műveli ezt a műfajt a két gárda. Mivel ezen posztokon hatalmas lyukak lesznek szombaton, míg elöl gyakorlatilag mindkét mester a teljes fegyverarzenálját beveheti, ezért jó esély mutatkozik arra, hogy legalább három gólt hozzon a felek hétvégi összecsapása.

A tipp szorzója: 1.57

A tipp téterőssége: 6/10