Hatharom / Blog / Bejegyzések
Stabilizáljuk a nyereséget
A tegnapi felemás nap után az egyenlegünk+3,69 e. Nyílván van ennél jobb kezdés de 3/2 azért nem olyan rossz. Ma több tippel...

 

A tegnapi felemás nap után az egyenlegünk +3,69 e.

Nyílván van ennél jobb kezdés de 3/2 azért nem olyan rossz. Ma több tippel próbálkozom, több tipp több profit alapon. :)

M. Jaziri - J. Vesely

 

 

 

Isztambul, salak verseny. 

Jaziri és Vesely. Hogy is lehetne jellemezni ezt a két játékost? Talán a kiszámíthatatlanság a legjobb jelző rájuk.

A tunéziai képes ilyen bravúrokra mint Cilic ellen vagy legutóbb kishíján Dimitrov ellen. Aztán ha olyanja van még tőlem is kikapna. :D

Vesely a másik rejtély. Sérült volt, úgy néz ki egészséges. Ha nincs gondja akkor bárkit megszorongathat azzal a tenisszel aminek a birtokában van.

Mindkét meccsüket tükör simán nyerte eddig a Cseh de ez más lesz. Végletekig kiélezett meccset várok. Döntő szett közeli eredményt. 

 

Tipp: 21,5 over @1,74 4/10

 

 

 

 

H. Chung - M. Klizan

 

 

 

München, salak verseny. 

Remek formában van mindkét játékos. Chung évelején berobbant azóta menetel. Nagy jövő előtt áll a Koreai.

Klizan képes űr teniszre főleg salakon de néha tényleg képes bárki ellen alárendelt szerepet játszani. Szorongatta Nadalt, verte Djokot(Chung is).

A salak inkább Klizannak kedvezhet de az oddsmesterek nem úgy gondolják. Favoritnak azért nem gondolom Klizant de egy hendire jó lehet. 

 

Tipp: Klizan +4,5 game @1,67 5/10

 

 

 

 

Dundee United - Dunfermline

 

 

 

Skót osztályozó, első meccs 0-0.

A feljutásért megy a csata. Skót foci révén, legutóbbi eredményeik alapján kevés gólt várok. Csalóka az a 0-0 a legrosszabb eredménynek tartom. Egyik fél sem mer majd neki rontani a másiknak.

 

Tipp: 2,5 alatt @1,92 4/10

 

 

 

 

Fucsovics - Marterer

 

 

 

München, salak verseny. 

Marci váratlanul jó formába került, az argentin sálak specialista Pellat küldte haza két szettben majd a Budapesti győztes olasz Cecchinatot. A salak még mindig kevésbé Marci kedvence.

Marterer is szenvedett eddig ezen a borításon de mondhatni mindketten meglepetésre vannak itt. Schwartzmant győzte le aki hiába formán kívül játszik így is szép eredmény.

 

Egymás ellen 1-1re állnak és ma is egy szoros csatát várok. Marci hamar itt van nem szeretne hazamenni míg a német hazai pályán bizonyítani szeretne hogy nem véletlen jutott idáig.

 

Tipp: 21,5 over @1,75 5/10

 

 

 

Szurkoljuk ki a zöldeket! :=)