Hatharom / Blog / Bejegyzések
Első tipp
Viktor Troicki - Rogerio Dutra Silva Isztambul, salak verseny. Kezdjük a száraz anyaggal. Egymás elleni meccsük még nem volt. Ami a formát illeti, Troicki...

Viktor Troicki - Rogerio Dutra Silva

 

 

 

Isztambul, salak verseny. 

Kezdjük a száraz anyaggal. Egymás elleni meccsük még nem volt.

Ami a formát illeti, Troicki bárki mással játszott volna az előző körben már jó eséllyel nem lenne versenyben, de szerencséjére Tomic(3:6 6:0 7:5) került az útjába... Sorozatos első körös vereségek, utoljára Február elején tudott két egymás utáni meccset megnyerni(idén nem is volt több alkalom), az sem volt egy veretes névsor(Gulbis, Istomin), majd egy sérült Wawrinka móresre tanította. Nem számít kedvenc borításának a salak.

Dutra Silva brazil révén otthonosan mozog ezen a borításon, leginkább Challenger versenyeken játszik, de egyre többet találkozunk vele az ATP Touron. Magabiztos első fordulós győzelmen van túl( Albot 6:4 6:4). Kimondottan bomba formában ő sincs, de a vereségek is sor, nagy csatában jöttek csak. Jó pár salakos meccs is van már a lábában idén. Mindig előjön na de ez Európai verseny, nem Dél-Amerikai. A válasz: spanyol honban sem vallott szégyent, 3 győztes meccs után döntő szettben kényszerítette térdre a hazai pályán játszó Ramos(6:3 3:6 4:6).

Összegezve a rutin Troicki mellett szól, de az agresszív, kökemény alapvonal csatákban jártás brazil győzelmét várom a rengeteg hibával játszó szerb ellen.

 

Tipp: Dutra Silva nyer @1,70 8/10

 

 

 

Kezdés: kb. 14.30