49ers avagy győzzük le a fogadóirodákat

Pihi utáni folytatás

Egyenlegünk: -15,35 e

Amint látszik nagyon gyatra... :/

 

Pár nap pihi után ismét itt vagyok hogy akár már ma pluszra kozmetikázzuk az eredményt. :)

 

Chelsea - Liverpool H @2,37 4/10

Conte csapata nagy lehetőséget kapott a sorstól, de így is esélyes hogy lemaradnak a BLről. Liverpooliak öröm mármorban vannak, viszstértek Európa krémjébe. Hatalmas derbiről van szó, 2013 óta nem nyert a Chelsea hazai pályán a vörösök ellen. De úgy gondolom ma ez megszakad és otthon tartják a 3 pontot a fásultabb vendégek ellen.

 

Barcelona - Real Madrid 3,5 alatt @2,105 5/10

 

Valverde alatt főként a védekezés van hadirenden az ilyen meccseken. Ma is a veretlen szezon miatt ezt helyezi előtérbe. Parázs meccs vár ránk úgyis hogy Zidane fiai számára sincs különös tétje a "rangadón" kívűl. Ne sérüljenek meg játékosai ez a legfontosabb. Tippem: 2-0.

 

M. Jaziri - T. Daniel H @1,62 6/10

 

A tunéziai ismét egy remek tornát fut, jövő héten meg kiesik majd egy noname ellen. :D Viccet félre téve ha a bukiknál nem is de nálam toronymagas esélyese a meccsnek. Több fontosabb, nagy meccse volt, a rutin vele van. A japán egy jelenleg "nem jegyzet" Nole ellen nyert ami talán legnagyobb eredménye pályafutása során. Ilyen szitukban ritkán van, szerintem két szettes Jaziri siker lesz ma.

 

Bízom a sikeres visszatérésben! :)

 

 

Stabilizáljuk a nyereséget

 

A tegnapi felemás nap után az egyenlegünk +3,69 e.

Nyílván van ennél jobb kezdés de 3/2 azért nem olyan rossz. Ma több tippel próbálkozom, több tipp több profit alapon. :)

M. Jaziri - J. Vesely

 

 

 

Isztambul, salak verseny. 

Jaziri és Vesely. Hogy is lehetne jellemezni ezt a két játékost? Talán a kiszámíthatatlanság a legjobb jelző rájuk.

A tunéziai képes ilyen bravúrokra mint Cilic ellen vagy legutóbb kishíján Dimitrov ellen. Aztán ha olyanja van még tőlem is kikapna. :D

Vesely a másik rejtély. Sérült volt, úgy néz ki egészséges. Ha nincs gondja akkor bárkit megszorongathat azzal a tenisszel aminek a birtokában van.

Mindkét meccsüket tükör simán nyerte eddig a Cseh de ez más lesz. Végletekig kiélezett meccset várok. Döntő szett közeli eredményt. 

 

Tipp: 21,5 over @1,74 4/10

 

 

 

 

H. Chung - M. Klizan

 

 

 

München, salak verseny. 

Remek formában van mindkét játékos. Chung évelején berobbant azóta menetel. Nagy jövő előtt áll a Koreai.

Klizan képes űr teniszre főleg salakon de néha tényleg képes bárki ellen alárendelt szerepet játszani. Szorongatta Nadalt, verte Djokot(Chung is).

A salak inkább Klizannak kedvezhet de az oddsmesterek nem úgy gondolják. Favoritnak azért nem gondolom Klizant de egy hendire jó lehet. 

 

Tipp: Klizan +4,5 game @1,67 5/10

 

 

 

 

Dundee United - Dunfermline

 

 

 

Skót osztályozó, első meccs 0-0.

A feljutásért megy a csata. Skót foci révén, legutóbbi eredményeik alapján kevés gólt várok. Csalóka az a 0-0 a legrosszabb eredménynek tartom. Egyik fél sem mer majd neki rontani a másiknak.

 

Tipp: 2,5 alatt @1,92 4/10

 

 

 

 

Fucsovics - Marterer

 

 

 

München, salak verseny. 

Marci váratlanul jó formába került, az argentin sálak specialista Pellat küldte haza két szettben majd a Budapesti győztes olasz Cecchinatot. A salak még mindig kevésbé Marci kedvence.

Marterer is szenvedett eddig ezen a borításon de mondhatni mindketten meglepetésre vannak itt. Schwartzmant győzte le aki hiába formán kívül játszik így is szép eredmény.

 

Egymás ellen 1-1re állnak és ma is egy szoros csatát várok. Marci hamar itt van nem szeretne hazamenni míg a német hazai pályán bizonyítani szeretne hogy nem véletlen jutott idáig.

 

Tipp: 21,5 over @1,75 5/10

 

 

 

Szurkoljuk ki a zöldeket! :=) 

Címkék:

Folytassuk ahol abbahagytuk 2.rész

 

Samantha Stosur - Camila Giorgi 

 

 

 

Prága, salak verseny

Stosur egyre lejjebb csúszik a világranglistán. Jócskán 30 fölött ez már természetes. Játék stílusát tekintve nem ez a legideálisabb borítás számára, mégis szép eredményeket ért itt el a korábbi Grand Slam bajnok. Idei évben nincs említésre méltó eredménye ha nem nézzük a negatívumokat. Több "neve nincs" játékostól is ki tudott kapni idén. Ez a torna talán egy áttörés lehet a szezon hátralévő részére. Allertova legyőzése két szettben(6:4 6:4) bizakodásra adhat okot. 

Az olasz szépség egy nehezebb és egy könnyebb meccsen van túl(Strycova, Korpatsch). Tud egészen elképesztő teniszt produkálni de hajlamos több gamen át dekoncentráltan játszani. Ezen a szinten ezek nem férnek bele. Nincsenek sokkal jobb eredményei mint Stosurnak de pár bravúros győzelem mellett a kötelezőeket hozni tudta. Borítás talán kedvezőbb mint az ausztrál számára de ezt egy ezen a borításon GS döntős ellen merész kijelentés. 

Egy mérkőzésük volt eddig, ami döntő szettes Stosur sikerrel ért véget. Ma is hasonlóan szoros csatát várok. Egyiküket se tartom esélyesebbnek a másiknál. A kiszámíthatatlanság, önbizalom hiány egy overes meccset ígér. 

 

Tipp: over 20.5 @1,79 5/10

 

 

 

Kezdés: kb. 15.30

Címkék:

Folytassuk ahol abbahagytuk

Sziasztok!

Újra itt vagyok a sikeres kezdés után. Sokáig gondolkodtam a mai tippeken, nem volt könnyű választani.

Végül ez a 2 esemény mellett döntöttem:

 

Carballes Baena - Cameron Norrie

 

 

 

Estoril, salak verseny

A spanyol fiú felemás szezont tudhat magáénak. Többségben Challenger versenyeken indult. Idei legjobb eredménye azonban a kevés ATP versenyei közül épp az egyiken érte el. Ecuadorban tudott nyerni még az év elején, elég szép salakos skalpokat begyűjtve(Ramos, Jarry, Lorenzi). Szinte kivétel nélkül salakon játszott ami más borítás volt mind vereséggel ért véget. Ez viszont nagy előny lehet mai ellenfelével szemben.

Norrie nagy skalpot gyűjtött be az előző körben Haase(6:4 3:6 6:3) személyében. Brit révén távol áll tőle ez a borítás, így dupla meglepetés volt. Kemény pályás ATP versenyek selejtezőiben próbálkozott, szép számmal sikerrel is vette őket de a főtáblán nem tudott győzedelmeskedni.

 

Elsősorban a borításból kiindulva a spanyolnak áll a meccs ami nem messze hazájától lesz. Tornát is tudott nyerni, Norrienál jobb játékosok ellen. 

 

Tipp: Carballes Baena nyer @1,515   6/10

 

 

 

Kezdés: kb. 14.00

Első tipp

Viktor Troicki - Rogerio Dutra Silva

 

 

 

Isztambul, salak verseny. 

Kezdjük a száraz anyaggal. Egymás elleni meccsük még nem volt.

Ami a formát illeti, Troicki bárki mással játszott volna az előző körben már jó eséllyel nem lenne versenyben, de szerencséjére Tomic(3:6 6:0 7:5) került az útjába... Sorozatos első körös vereségek, utoljára Február elején tudott két egymás utáni meccset megnyerni(idén nem is volt több alkalom), az sem volt egy veretes névsor(Gulbis, Istomin), majd egy sérült Wawrinka móresre tanította. Nem számít kedvenc borításának a salak.

Dutra Silva brazil révén otthonosan mozog ezen a borításon, leginkább Challenger versenyeken játszik, de egyre többet találkozunk vele az ATP Touron. Magabiztos első fordulós győzelmen van túl( Albot 6:4 6:4). Kimondottan bomba formában ő sincs, de a vereségek is sor, nagy csatában jöttek csak. Jó pár salakos meccs is van már a lábában idén. Mindig előjön na de ez Európai verseny, nem Dél-Amerikai. A válasz: spanyol honban sem vallott szégyent, 3 győztes meccs után döntő szettben kényszerítette térdre a hazai pályán játszó Ramos(6:3 3:6 4:6).

Összegezve a rutin Troicki mellett szól, de az agresszív, kökemény alapvonal csatákban jártás brazil győzelmét várom a rengeteg hibával játszó szerb ellen.

 

Tipp: Dutra Silva nyer @1,70 8/10

 

 

 

Kezdés: kb. 14.30