Real Madrid

Mourinho komoly áldozatokat hozna Agüeróért

A Real Madrid trénere Karim Benzemát, Kakát és egyéb játékosokat is felajánlana az Atlético Madridnak az argentin játékosért.

Mindenáron Kun Agüero a Real Madrid célja - Fotó: AFP

A Real Madrid továbbra is a legaktívabb klubnak számít az átigazolási piacon, hiszen Sahin leigazolása mellett minden bizonnyal Altintop is a királyiakat erősíti. José Mourinho azonban nem elégszik meg ennyivel, hanem egy igazi gólveszélyes támadót szeretne a klubban látni.

Ő pedig nem lenne más, mint Kun Agüero. Az Atlético Madrid argentin játékosát már többször is szerette volna megszerezni a Real, de eddig mindig kosarat kaptak a városi riválistól. Most azonban a hírek szerint minden eddiginél nagyobb offenzívát indítottak érte.

A portugál tréner, aki Ronaldo-Agüero-Higuain támadótrióról álmodozik, hajlandó lenne cserébe adni az Atléticónak Benzemát vagy Kakát, akár mindkettőt. Az argentint klubjánál úgy informálták, hogy megvárják az idény végét, utána hallgatják meg az ajánlatokat.

Ha azt mondja a 22 éves támadó, hogy a blancókhoz szeretne igazolni, erős alkupozícióba kerül, annak ellenére, hogy a szerződésében elvileg van olyan kitétel, hogy a városi riválishoz nem mehet. A királyi klub ennek a pontnak a kiváltására különböző alternatívákat sorolna fel (Negredo, Granero, Parejo és Callejón), akikből válogathatna az Atlético.