El Clásico

Mourinho nem tudja, hogy Benzema vagy Higuaín kezd-e a Barca ellen

A Real Madrid portugál szakvezetője kijelentette, hogy csak az egyik kiválósága kerülhet be a Barcelona elleni rangadón a kezdőcsapatba, de egyelőre még nem tudja melyikük lesz az.

Nagy "bajban" van a portugál
A Real Madrid portugál szakvezetője kizárta annak a lehetőségét, hogy a szombati El Clásicón két kiváló formában lévő csatára is a kezdőcsapatban kapjon helyet.

Benzema és Higuaín is kirobbanó formában futballozik az ősz idényben: a francia 12 mérkőzésen hetet, míg az argentin 14 találkozón 12 gólt szerzett már a bajnokságban.  A szerdai, Ajax elleni BL-mérkőzésen a két támadó egyszerre volt a pályán - a második gólnál Benzema adott gólpasszt Higuaínnak - de úgy tűnik, Mourinho ellenáll a kísértésnek.

"Nem játszatom egyszerre őket - mondta az AS-nek a Special One. "Ott lesz Cristiano Ronaldo és Angel Di María, előttük pedig vagy Benzema vagy Higuaín lesz a pályán".

Mourinho együttese 15 mérkőzésből álló győzelmi szériával érkezik a szombati rangadóra, de a szakvezető szerint egy ilyen rangú találkozó előtt semmit sem számít a múlt. "Ami eddig történt, nem számít, itt most csak az lesz a lényeg, ami abban a 90 percben történik".

Szombaton este 22 órától feszül egymásnak Madridban a Real és a Barcelona, melyet élő szöveges tudósításunk segítségével figyelemmel kísérhetsz.