Európa Liga

Egygólos győzelmet aratott Andorrában az MVM Paks csapata

Az MVM Paks csapata ma Andorrában lépett pályára körülbelül 300 néző előtt az UE Santa Coloma csapata ellen és egygólos győzelmet aratott.

I. félidő krónikája:

Szerencsére a paksi alakulatnak korán sikerült megszereznie a vezetést. A 14 percben Böde Dániel tette keresztbe a labdát a bal oldalon érkező Vayer Gábornak, aki ballal 8 méterről a rövid alsóba lőtt. Az első félidőben több helyzetet is kialakított még a paksi csapat, viszont újabb gólt nem sikerült elérniük, így a félidőben egygólos paksi vezetéssel vonultak le a csapatok a pályáról.

II. félidő krónikája:

A félidőben nem volt csere, így a második játékrészre ugyanazok a csapatok vonultak ki, amelyek a mérkőzést is elkezdték. A második félidőben szintén a Paks játszott mezőnyfölényben, több helyzetet alakított ki, viszont egyiket se sikerült gólra váltani. Az ellenfél részéről az első félidőhöz hasonlóan Quadros játéka tűnt veszélyesnek, szerencsére gólt nem sikerült szereznie. A 68. percben becserélt Hrepka Ádám sárga lapot kapott reklamálásért, miután a 16-oson belül buktatták, és a bíró sípja néma maradt. Szintén a 68. percben váltotta Bödét Kiss Tamás, majd Bartha Lászlót Haraszti Zsolt. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a 85. percben Fiola Attila is sárga lapot kapott az ellenfél csatárának, Quadrosnak a buktatásáért.

A mérkőzésről készült élő szöveges tudosításunkat itt olvashatjátok el.

UE Santa Coloma - MVM Paks 0-1
A mérkőzés adatlapja
UE Santa Coloma
Rivas - Aloy (92' Ariel), Martinez, Roca, Rubio - Sirvan, Rodriguez (85' Blazquez), Donascimento, Rodriguez - Anton, Quadros
Vezetőedző: Lluis Miguel Aloy
MVM-PAKS
Csernyánszki Norbert - Heffler Tibor, Éger László, Fiola Attila, Csehi Tamás - Bartha László (76' ifj. Haraszti Zsolt), Sifter Tamás, Sipeki István, Vayer Gábor - Böde Dániel (68' Kiss Tamás), Magasföldi József (68' Hrepka Ádám)
Vezetőedző: Kis Károly