Bundesliga

Vidalt nem engedi a Bayernbe a Leverkusen

A Bayer Leverkusen ügyvezető igazgatója szerint Arturo Vidalt semmi esetre sem szabad elengedni a nagy rivális Bayern München csapatához.

Arturo Vidal, a Bayer Leverkusen chilei középpályása
A chilei középpályásért néhány nappal ezelőtt bejelentkezett a német rekordbajnok, de a bajorok 10 milliós eurós ajánlatát a leverkuseni vezetők nem fogadták el. Ugyan Vidal többször elmondta, hogy élete nagy lehetőségének tartja a Bayern München megkeresését, nehezítheti az üzlet létrejöttét, hogy Wolfgang Holzhauser a Leverkusen sportigazgatója kerek-perec kijelentette: a játékos nem mehet a Bayernhez.

A Bayern Münchennel való egyezkedés minket egyáltalán nem érdekel. Ha Arturo Vidal távozik tőlünk, akkor biztos, hogy nem Németországba teszi ezt meg”- nyilatkozta a sport1.de oldalon a sportvezető.

Arturo Vidal kulcsszerepet játszott abban, hogy a Bayer Leverkusen a második helyen végzett a Bundesliga legutóbbi kiírásában, 33 mérkőzésen 11 gólt és 10 gólpasszt jegyzett a szezon során.

A 24 éves középpályásért sajtóhírek szerint a Bayern mellett a Napoli is bejelentkezett, a dél-olaszországiak állítólag 12 millió eurót kínálnak a chilei játékosért.