Manchester United

Ryan Giggs és Sir Alex is hajlik a közös folytatásra

A Manchester United 37 éves középpályása még legalább egy évig nem tenné le a stoplist, és szíves-örömest hajlik a folytatásra, Ferguson legnagyobb örömére.

Ryan Giggs még nem fáradt el

"Minden pillanatát élvezem a játéknak, minden pályán töltött perc örömmel tölt el. Jobban élvezem a futballt, mint valaha. Folytatni szeretném, még nem fáradtam el. Persze még erről meg kell állapodnunk a klubbal is, de nagyon szeretném segíteni a csapatot a következő szezonban is. Elég tapasztalt vagyok ahhoz, hogy felismerjem azt a pillanatot, amikor már nem lehet tovább halogatni a búcsút, de ez még nem jött el" - olvasható a középpályás nyilatkozata a Manchester United hivatalos honlapján.

"Giggs vérprofi játékos, aki a kora ellenére kitűnő teljesítményt nyújt a pályán. Akár még két-három évig is játszhat a csapatban" - mondta Sir Alex Ferguson Giggs jövőjéről.

A játékos ebben a szezonban 18 tétmérkőzésen lépett pályára a Unitedben, és két gólt jegyez. Néhány napja David Gill, a klub ügyvezető igazgatója is elmondta, hogy folyamatban vannak a tárgyalások Giggs szerződéshosszabbításáról. A játékossal az utóbbi években egy-egy szezonra szóló kontrakust kötöttek, vélhetően ez most sem lesz másképp.