Videoton

Mezey György büszke a klubnál végzett munkájára

Dr. Mezey György, a Videotonnal bajnoki címet nyert, és a szezon végén búcsúzó vezetőedző közleményben reagált a vasárnap délután történtekre. Mint arról korábban beszámoltunk, Mezey szerződése az idény végén lejár, a klub nem hosszabbította meg kontraktusát. A következő szezontól a portugál Paulo Souza lesz a Videoton vezetőedzője.

Mezey György

"Garancsi István tulajdonossal ma délben találkoztam, ekkor közölte döntését, miszerint lejáró szerződésemet nem hosszabbítja meg. Tudomásul vettem.

Büszke vagyok arra a munkára, amit három és fél év alatt a klubnál végeztem. Minden feladatot, amelyet rám bíztak, teljesítettem, köszönöm mindenkinek, aki ebben segített. Sajnálom, hogy nem tudtam megvalósítani a további terveimet, azaz nem tudtam a Videotonnal nemzetközi sikereket elérni, pedig készültem: megvan a napra lebontott, pontos felkészülési tervem, illetve az újonnan igazolni kívánt hazai és külföldi játékosok névsora.

Ezúton kívánok további sikereket játékosaimnak, a klub vezetőinek, minden dolgozójának, a városnak, valamint azt utódomnak! Még nem köszönök el, hiszen hátra van még a Magyar Kupa döntője, illetve az utolsó bajnoki mérkőzés, amelyeken teljes tudásommal kívánom szolgálni a csapatot.

dr. Mezey György"