Chelsea

Hiddink megüzente, szívesen ülne le a kispadra

Guus Hiddink, a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya legutóbbi nyilatkoztában "megüzente" Roman Abramovicsnak, a Chelsea tulajdonosának, hogy szívesen vállalná el ismét a Kékek irányítását.

Guus Hiddink kész a visszatérésre a Chelsea-hez

A 64 éves holland szakember 2009 februárjában érkezett a Stamford Bridge-re, a lemondott Luis Felipe Scolari helyére, és FA-kupa győzelemre vezette a Chelseat, majd átadta a helyét Carlo Ancelottinak. Most a kirúgott olasz örököse lehet.

"Soha nem mondtam azt, hogy folytatni akarom a munkát a török válogatottal. Energikusnak érzem magam, mindennapos munkára vágyom. Úgy érzem, ennél többet is tudok tenni, és a klubfutball erre  lehetőséget kínál. Nem mondtam még semmit a török szövetség vezetőinek, de gondolom az elnök is olvassa a híreket. Nem kaptam még hivatalos ajánlatot, így nem tudok garantálni semmit" - üzent Hiddink.

A The Sun szerint a tréner a jövő héten szeretné megkezdeni a hivatalos tárgyalásokat Abramoviccsal, aki szerinte egy 4 millió fonttal tudná kivásárolni még egy évig érvényes szerződéséből. A lap szerint Hiddink még mindig "főnökként" emlegeti az orosz tulajdonost, és továbbra is rendszeresen beszélnek egymással.