Átigazolás

Az Anzsi évi 15 milliót fizetne Gerrardnak és Lampardnak, de Gattusót is akarja

Jurij Zsirkov, Samuel Eto'o és Dzsudzsák Balázs megszerzése után tovább folytatná az Anzsi Mahacskala megerősítését Szulejman Kerimov, a klub dúsgazdag tulajdonosa. Ráadásul óriási sztároknak kínál hatalmas pénzeket, hiszen Frank Lampardot és Steven Gerrardot egyaránt évi 15 millió eurós fizetéssel csábítja, de a nyáron már megkörnyékezett Gennaro Gattusót is szívesen leigazolná.

Frank Lampard és Steven Gerrard kocognak az angol labdarúgó-válogatott edzésén 2011 augusztusában

Gattusóért már tett ajánlatot a Milannak az Anzsi a nyári átigazolási szezonban, de a megegyezés elmaradt, és a középpályás is maradni akart a piros-feketéknél. Ügynöke szerint azonban a dagesztáni klubbal továbbra is kapcsolatban vannak.

"Az Anzsi még mindig akarja Gennarót. Új fejlemények azonban nincsenek az ügyében. Beszélünk majd róla a Milan vezetőivel, és meglátjuk, mire jutunk. Gennaro már jó ideje a klub játékosa, és eddig mindig meg tudtunk egyezni minden kérdésben. Hamarosan találkozom Adriano Gallianival, és kiderül, neki mik a tervei" - mondta Andrea D'Amico egy interjúban.

A Metro angol kiadásának értesülései szerint közben Kerimov Frank Lampardot és Steven Gerrardot is szeretné a klubhoz csábítani, és hamarosan egy-egy kétéves, szezononként 15 millió eurós szerződést fog felajánlani a két középpályásnak. Meglepő lenne, ha a két angol sztárt csak a pénzzel meg lehetne győzni, de a tulajdonos állítólag ezen az összegen is hajlandó emelni, ráadásul az edzői posztra az angol válogatott szövetségi kapitányát, Fabio Capellót is szeretné megnyerni.