Arsenal

Wenger elfogadja a bírálatokat, de csak a munkájára koncentrál

Az Arsenal francia menedzsere elmondta, irányításával 14 évig a klub folyamatosan szereplője volt a BL-nek, és ezt kívánja a következő 14 évre is.

Wenger csak a munkára koncentrál - Fotó: AFP

Az Arsenal a Shrewsbury 3-1-es legyőzésével jutott tovább az angol Ligakupában kedden este. A londoni csapat menedzsere, Arséne Wenger a találkozót követően nyilatkozott a klub körül kialakult helyzetről.

„32 éve vagyok edző, nem akarok ilyen kérdésekre válaszolni – kezdte a francia arra felelve, miszerint védekező specialista edző alkalmazását szorgalmazzák egyes játékosok. – Azt is el kell mondanom, hogy nem bosszankodom a velem kapcsolatos híreszteléseken sem. Csak arra koncentrálok, hogy jól végezzem a dolgomat a klubnál. Már 14 éve irányítom az Arsenalt, és mind a 14 évben a Bajnokok Ligájában indulhattunk. A következő 14 évre is ezt kívánom” - fogalmazott az Ágyúsok menedzsere.

Wenger kijelentette, meg tudja érteni a dühösebb szurkolókat is, mivel a csapat eredményei nem megfelelőek.

„Meg tudom érteni, ha az emberek dühöngenek és kritizálnak, de ezen az embernek gyorsan túl kell lépnie. Elfogadom a bírálatokat, és nem mondom azt, hogy nem baj, ha az emberek kritizálnak. De úgy nem panaszkodhatsz, ha közben elveszted a meccseket. Amikor jól ment nekünk, akkor tapsoltak, nem tehetünk szemrehányást, ha most ezt nem teszik meg a szurkolók” - tette hozzá a szakember.