NB I

Pintér Attila lehet Paulo Sousa utódja a Videoton kispadján?

Az egykori győri szakember a hétvégi Haladás elleni találkozón a fehérvári stadion lelátóján jegyzetelt, de a Vasas elleni eredményen múlhat az érkezése.

Könnyen lehet, hogy edzőváltásra kerül sor a Videoton kispadján a Vasas elleni találkozót követően, legalábbis ha a csapat nem szerzi meg a három pontot. A Sport Plusz című hetilap arról számolt be, hogy a "fejelős" balhéba keveredő portugál szakember, Paulo Sousa ultimátumot kapott a Videoton vezetőitől.

A lap egy klubhoz közel álló informátortól úgy értesült, hogy a Haladás és a Vasas ellen a fehérvári egyesületnek 6 pontot kell szereznie ahhoz, hogy Sousa a helyén maradjon. A vasiak ellen a 90. percben szerzett Vaskó fejessel ebből hármat bezsebeltek Alvesék, de hétvégén a Vasas ellen is győzniük kell.

A hetilap azt is megemlítette, hogy már a portugál utódja is megvan, aki nem más, mint Pintér Attila. A Ferencvárossal bajnoki címet nyerő edző neve már korábban is felvetődött Mezey György utódjaként, de akkor Garancsi István tulajdonos Paulo Sousa mellett döntött. A lapértesülés szerint most Kovács Ferenc első számú jelöltje Pintér, aki hétvégén fel is tűnt a Sóstói Stadion lelátóján.