U21-es válogatott

Nem tudom, kit tudnék ajánlani Egervárinak - Mészöly Kálmán

A Vasas egykori legendás védője szerint a magyar együttes elkerülhető gólokat kapott, de el kell gondolkodni a sok kiállításon.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar U21-es válogatott 2-1-es vereséget szenvedett a török nemzeti csapat otthonában Eb-selejtezőn. A magyar csapat továbbra is 0 ponttal áll a csoportban, ezzel Róth Antal legénysége gyakorlatilag három forduló alatt elveszítette az esélyét, hogy kijusson az Európa bajnokságra. Mészöly Kálmán csapatvezetőként személyesen tekintette meg a mérkőzést, majd a Sport TV-vel osztotta meg tapasztalatait.

"Tudtam, hogy nagyon erős csapattal játszunk, de reménykedtem benne, hogy pontot szerzünk. Olyan gólokat kaptunk, amelyek elkerülhetőek lettek volna. Sajnálom Róth Antit, mert nagyon megszervezte a csapat játékát. Sajnos az öngól borzasztóan jött nekünk, majd Gosztonyi tudott egyenlíteni, aztán megint egy csacsi dologból kaptunk gólt. Azon el kell gondolkodni, hogy a harmadik meccsünkön ez volt a harmadik kiállításunk, amiben ráadásul szándékosság is volt. Nem tudom, ebből a csapatból kit tudnék ajánlani a felnőttek közé Egervári Sándornak. Személy szerint sem volt szerencsés ez a vereség, mert másodszor vagyok csapatvezető, másodszor kaptunk ki" - mondta a legendás védő.