Átigazolás

Krkic ajánlatokat nézeget, Araujo a Real engedélyével lehet a Barcáé

Zajlik az élet a Barcelona csapata körül az átigazolási szezonban is. Biztosnak tűnik, hogy Bojan Krkic elhagyja a katalán egyesületet, és épp a Betis, a Villarreal és az Atlético Madrid ajánlatait tanulmányozza. Közben Messi után újabb argentin tehetséget akarnak megszerezni a gránátvörös-kékek, de ehhez a Real Madrid engedélyére is szükségük van.

Bojan Krkic a Barcelona edzésén 2011-ben

A spanyol első osztály szinte minden csapata szívesen leigazolná Bojan Krkicet, aki a legfiatalabb játékos volt, aki elérte a 100. mérkőzését a Barcelonában, de stabil helyet nem tudott magának kiharcolni a kezdőcsapatban. Konkrét ajánlatot állítólag a Real Betis, a Villarreal és az Atlético Madrid tett a csatárért, de pletykálnak arról, hogy Európa más országaiból is vannak érdeklődők.

Mindenesetre a katalánok nem törekszenek arra, hogy nagy hasznot húzzanak a játékos eladásából, rá bízzák, hogy válasszon klubot magának.

Közben pedig már ki is nézték a finoman szólva sem öreg - 20 éves - csatár még fiatalabb utánpótlását. Sergio Araujót szeretnék megszerezni a Boca Juniorstól, ehhez azonban a Real Madrid engedélyére van szükségük. A Blancók és az argentin klub ugyanis már aláírtak egy szerződést, ami alapján a fővárosiaknak elővásárlási joguk van a játékosra. A Barcelonának tehát valószínűleg súlyos összeget kellene letennie Florentino Pérez asztalára, ha komolyan gondolja a csatár leigazolását.

Araujo egyébként 10 bajnokin játszott eddig a Bocában, és ezeken egy gólt szerzett. Az argentin utánpótlás-válogatottakban viszont már tizenötször kapott lehetőséget, és hétszer volt eredményes.

Ízelítő Araujo utánpótlásmeccseken megvillantott tudásából