Átigazolás

Nem tárgyalunk Agüeróval - Mourinho

Bár hetek óta arról szólnak a hírek, hogy Sergio Agüero a Real Madridban folytatja pályafutását, a királyiak edzője, José Mourinho azt nyilatkozta, hogy nem áll kapcsolatban klubja az Atlético Madrid argentin támadójával. Persze megeshet, hogy ez a Mourinho-féle taktika része.

Mourinho cáfolja, hogy tárgyalnának Agüeróval

A 23 éves csatár nemrég kijelentette, hogy nyáron elhagyja az Atléticót, a legvalószínűbb célpontnak a városi rivális Real Madrid tűnik, de a Chelsea, a Manchester City és a Juventus is versenyben van aláírásáért.

"Nem kértem Agüero szerződtetését. Nem akarok álszent lenni, ő egy fantasztikus játékos, és nagy rajongója vagyok - idézte a portugál szakembert az El Larguero. - Ő azonban az Atlético Madrid játékosa. A Real Madrid nem bocsátkozik vele tárgyalásokba a klubja jóváhagyása nélkül."

Mourinho két támadójáról, Gonzalo Higuaínról és Karim Benzemaról is szót ejtett, mivel velük kapcsolatban is felröppentek az eligazolásukról szóló hírek. "Benzema és Higuaín sem eladó. Beszéltünk erről és minden érintett egyetértett abban, hogy a Real Madridban kell maradniuk."

Persze könnyen lehet, hogy ez is a Mourinhó-féle altatás része, és hamarosan bejelentik a blancók Agüero leigazolását, akinek kivásárlási árát 45 millió euróban szabták meg a Matracosok. Ugyanakkor Mourinho szavaiban is lehet némi igazság, korábban a Marca is arról írt, hogy Florentino Pérez elnök nem akar magántárgyalásokat kezdeni a játékossal, az Atlético vezetőségével ülne asztalhoz.