Karrier

A pénz nem számít, maradok a Santosban - Neymar

A brazil csillag azért hozzátette, hogy maradása lehet csak fél, vagy másfél évig tart majd, de most a játékra szeretne összpontosítani.

Neymar maradna a Santosban - Fotó: AFP

Miután a Marca és az AS is kész tényként kezelte a brazil Neymar Real Madridba szerződését, a brazil csillag egy sajtótájékoztatót hívott össze, ahol kijelentette, marad a Santosban.

„Nagyon boldog vagyook itt, itt vannak a barátiam és a családom, ez fontos. A pénz nem számít, csak az én boldogságom. Én itt vagyok boldog, és nincs okom távozni. Maradok a Santosban, semmit nem tudok arról, hogy aláírtam volna máshová.”

A Barcelona és a Real Madrid érdeklődéséről is beszélt a válogatott futballista.

„Boldog vagyok, hogy ezek a klubok érdeklődnek utánam, ez csak arra ösztönöz, hogy tovább dolgozzak. Más klubok nem érdekelnek, nincs esély arra, hogy elszerződjek. Édesapám fontos szerepet játszik a karrieremben, ő azt szeretné, hogy csak a játékra összpontosítsak, az egyetlen, amit biztosan tudok mondani, hogy a Santosé vagyok.”

A játékos ugyanakkor nyitva hagyta az ajtót, amikor így fejezte be mondandóját:

„Nem tudom, hogy még fél évig, vagy másfélig maradok itt. Nem tudom, mi fog történni holnap, az olimpiáig még sok idő van..”

Így még az is lehet, hogy a Marca féle verzió jön be, és a brazil zseni az olimpia után csatlakozik a Real Madridhoz.