Bajnokok Ligája

Nem akarom többet Tévezt a Manchester Cityben látni - Mancini

A Manchester City 2-0-s vereséget szenvedett a Bayern München otthonában a Bajnokok Ligája keddi játéknapján, és Roberto Mancini nem küldte pályára egyik legjobb csatárát Carlos Tévezt a mérkőzésen, helyette Nigel de Jong, James Milner és Alexander Kolarov álltak be csereként. Az olasz menedzser elmondása szerint azonban nem önszántából döntött a furcsa változtatások mellett, mivel az argentin csatár nem volt hajlandó pályára lépni.

Carlos Tévez hagyja el a pályát a Manchester City egyik bajnoki mérkőzésén, miközben edzője, Roberto Mancini a pályát figyeli 2010-ben

A Bayern már az első félidőben 2-0-ra vezetett, így nem az a meglepő, hogy Mancini pályára akarta küldeni Tévezt, hanem az, hogy végül nem tette. A szakember szerint azért, mert a játékos nem akart menni.

"Rendezni akartam a helyzetünket Carlos Tévez beállításával, de ő nem akart bemenni. Nem akart pályára lépni. Az, hogy mit mondtam erre neki, rá, rám és a csapatra tartozik. De nagyon csalódott vagyok, hogy épp ő teszi ezt. Beszélünk majd erről az elnökkel a következő napokban. Nagy csapat játékosa ilyet nem tehet. El tudják képzelni, hogy a Bayern München, a Milan vagy a Manchester United bármelyik játékosa ilyet tegyen? Ha jobbak akarunk lenni, Carlos nem játszhat nálunk tovább. Nálam elvágta magát" - mondta feldúltan a szakember a mérkőzés után.

Bayern München-Manchester City 2-0