Kép- és videógaléria

Így ünnepelte a Ferencváros a KEK-győzelmet

Legalább 500 szurkoló köszöntötte a Liszt Ferenc repülőtéren a Ferencváros női kézilabdázóit, akik Spanyolországban megnyerték a KEK döntőjét a Mar Alicante ellen vasárnap kora délután. Az ünneplés közben készült képekből és videókból szemezgettünk...

Szamoránsky Piroskáék előbb megküzdöttek az ellenféllel...

Szamoránsky Piroska lő kapura a Mar Alicante-Ferencváros női kézilabda mérkőzésen, amelyen a Fradi megnyerte a KEK 2010-11-es kiírását

... majd az örömünnep már a pályán elkezdődött ...

A Ferencváros női kézilabda csapatának játékosai örülnek a pályán a Mar Alicante elleni mérkőzés után, amelyen a Fradi megnyerte a KEK 2010-11-es kiírását

... készült néhány gyors csapatkép ...

A Ferencváros női kézilabda csapatának játékosai és a szakmai stáb tagjai Spanyolországban a KEK-serleggel a Mar Alicante elleni döntő után 2011 májusában

... majd irány Budapest, ahol vízfüggöny fogadta a csapatot ...

A Liszt Ferenc repülőtéren vízfüggönnyel köszöntik a repülőgépet, amelyen a Ferencváros női kézilabda-csapata érkezik Budapestre a Mar Alicante ellen megnyert KEK-döntő után 2011 májusában

... végre leszállhattak a gépről ...

Alena Abramovics és Balogh Barbara, a Ferencváros női kézilabda csapatának tagjai szállnak le a repülőgépről, amivel Spanyolországból érkeztek Budapestre a Mar Alicante ellen megnyert KEK-döntő után 2011 májusában.

... és fogadhatták a szurkolók - SzisziFTC videója szerint zajos - gratulációját.

Gyorsan került egy pezsgősüveg, amiből Szádvári Krisztina meglocsolta Elek Gábor vezetőedzőt...

Szádvári Krisztina, a Ferencváros balszélsője locsolja le Elek Gábort, a női kézilabdacsapat vezetőedzőjét, miután megérkeztek Budapestre a Mar Alicante elleni mérkőzés után, amelyen a Fradi megnyerte a KEK 2010-11-es kiírását.

... de a mester természetesen nem haragudott meg.

Elek Gábor, a Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője, és Szádvári Krisztina a csapat balszélsője, miután megérkeztek Budapestre a Mar Alicante elleni mérkőzés után, amelyen a Fradi megnyerte a KEK 2010-11-es kiírását.

Kisvártatva már a szurkolók kapták a kezükbe a szakembert ...

Elek Gábort, a Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzőjét dobálják a levegőbe a szurkolók, miután megérkeztek Budapestre a Mar Alicante elleni mérkőzés után, amelyen a Fradi megnyerte a KEK 2010-11-es kiírását.

... és vele együtt a KEK-serleget is ...

Elek Gábor, a Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője a KEK-serleggel, miután megérkeztek Budapestre a Mar Alicante elleni mérkőzés után, amelyen a Fradi megnyerte a KEK 2010-11-es kiírását.

... mindenkinek jutott legalább egy tapintásnyi a trófeából ...

Egy szurkoló a Ferencváros által megnyert női kézilabda KEK serlegének tetejével, miután a csapat megérkezett Budapestre a Mar Alicante elleni mérkőzés után, amelyen a Fradi megnyerte a KEK 2010-11-es kiírását.

... majd visszakerült a jogos tulajdonosokhoz, és a társaság elvonult a népligeti csarnokba, hogy ott folytassa az ünneplést.

Szamoránsky Piroska és Zácsik Szandra a KEK-trófeával, miután megérkeztek Budapestre a Mar Alicante elleni mérkőzés után, amelyen a Fradi megnyerte a KEK 2010-11-es kiírását.