Kecskemét

Nincs edzőkérdés, továbbra is Tomiszlav Szivics irányítja a csapatot

A Vasas elleni 1-1-re végződő mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Tomiszlav Szivics felajánlotta a lemondását, de a klub vasárnapi hivatalos közleménye szerint továbbra is ő irányítja a csapat szakmai munkáját.

Szivics saját bevallása szerint a játékvezetők tevékenységét nem bírja már elviselni, ezért szombaton azt mondta: nem akar tovább a Kecskemét csapatánál dolgozni.

A kecskemétiek hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint vasárnap délelőtt a klub elnöke, Rózsa Pál és Szivics mester négyszemközt megbeszélték a történteket, az egyeztetés után pedig arra a következtetésre jutottak, hogy a sikeresség érdekében továbbra is a szerb származású szakember irányítja az együttest.

"A mai nap délelőttjén találkozott egymással a klub többségi tulajdonosa, Rózsa Pál, valamint csapatunk vezetőedzője Tomislav Szivics. A beszélgetés során a felek egyetértettek abban, ahhoz hogy a kecskeméti labdarúgás a megkezdett úton haladhasson tovább minden egyéb körülmény figyelmen kívül hagyásával, a munkát a jelenlegi stábnak kell folytatnia." - áll a kecskemetite.hu oldalon.

A klubtulajdonos a Távirati Irodának nyilatkozott. "Reggel leültem egy rövid megbeszélésre Tomislav Sivic vezetőedzővel és hideg fejjel megbeszéltük a tegnapi mérkőzés utáni sajtótájékoztatón történteket, s megállapodtunk abban, hogy tovább folytatja a megkezdett munkát - mondta Rózsa Pál. -Közös célunk az, hogy a KTE csapata minél sikeresebben szerepeljen, ezért a Zalaegerszeg elleni mérkőzésre készülünk" - fűzte hozzá.