Real Madrid

Ronaldo a Lyon ellen tér vissza, Özil napról napra jobb - Mourinho

A Real Madrid portugál vezetőedzője a Hércules elleni bajnoki előtt nyilatkozta a sajtónak, hogy Cristiano Ronaldo a Lyon elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőn fog visszatérni, valamint arról is beszélt, hogy Özilben hatalmas lehetőségek rejlenek.

Mourinho edzést tart - Fotó: AFP
A tréner a klub szokásához híven pénteken adta le a Hércules ellen készülődő keret névsorát, melyen nem szerepelt a Málaga elleni találkozón megsérült Cristiano Ronaldo. Jó hír azonban a Real drukkereinek, hogy Khedira és Garay felépült sérüléséből, Lassana Diarrának pedig lejárt az eltiltása, így mindhárman bevethetőek az alicantei újonc ellen.

A Hércules elleni összecsapás nem a legjobb idő, hogy visszatérjen a pályára. De úgy gondolom, hogy szerdán, a Lyon elleni visszavágón rajtra kész lesz” - mondta Mourinho honfitársáról.

Ronaldo után egy egészséges játékosról is beszélt a tréner. A világsajtóban felreppentek bizonyos hírek, miszerint Mesut Özil magas pénzjutalomban részesülne a klubtól, ha ő zsebelné be a FIFA-Aranylabdát.

Özil napról napra jobb lesz. Csak a nyár végén csatlakozott hozzánk, de rendkívül gyorsan a csapat részévé vált. Beleillik az elképzeléseimbe és a csapat stílusába, hatalmas üzletet csinált vele a csapat” - tette hozzá a tréner.

Végül a Hércules elleni taktikát említette. Szerinte nem lényeges a csapat felállásának állandósága, mivel van olyan meccs amikor két csatárral a legjobb játszani, de akad olyan összecsapás is, ahol klasszikus góllövő nélkül érdemes kifutni a gyepre.