Manchester City

Mancini Téveztől, Tévez Mancinitől vár bocsánatkérést

Az argentin támadó és az olasz menedzser továbbra is egymást hibáztatja a Manchester Citynél, ezért Tévez csak a csapattól elkülönítve, egyedül edzhet.

Carlos Tévez egyedül edz - Fotó: AFP

Carlos Tévez elkezdte az edzéseket kéthetes eltiltása után. Találkozott egymással Roberto Mancini és a balhés argentin támadó, ám az ügy holtpontra jutott a tudósítások szerint. A megbeszélés után Tévez ugyanis egyedül edzett csütörtökön. Az olasz menedzser a házában látta vendégül Tévezt az éjszakai órákban, és ultimátumot adott neki: személyesen és a nyilvánosság előtt is kérjen bocsánatot a müncheni tettéért tőle és a Manchester City elnökétől, Khaldoon al-Mubaraktól is.

Amennyiben ez megtörténik, a csapattal edzhet a továbbiakban, ám az ellene indított fegyelmi eljárást nem szüntetik meg. Tévez, aki még mindig azt állítja, hogy pályára lépett volt a Bayern München ellen, elutasította az ultimátumot. A 28 éves támadó úgy gondolja, Mancininek kéne elnézést kérnie tőle, mert megvádolta őt azzal, hogy nem akart játszani a bajorok ellen. Mancini szerint szó sem lehet erről, így a találkozó rövid idő alatt befejeződött.

Mint ismert, a City argentin támadója megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozón. Ezt követően Roberto Mancini, a csapat menedzsere elmondta, nem akarja többet a klubban látni. A Manchetser City továbbá 500.000 fontra büntette, ami a maximális büntetési tétel volt a szabályok szerint.