Karrier

Rudolf Gergely a Genoától a Panathinaikoszhoz kerülhet

Görög internetes források úgy tudják, az olasz Genoa magyar válogatott csatára, Rudolf Gergely a következő szezonra a Panathinaikosz csapatához kerülhet kölcsönbe.

Rudolf az olasz középcsapatból a görög sztárklubhoz kerülhet

A prasinanea.gr információ szerint a Genoa magyar támadója közel került az egyik legpatinánsabb görög klubhoz, melyet az olasz klub sportigazgatója, Stefano Capozucca is megerősített.

"Egyeztetéseket folytatunk a Panathinaikosszal Rudolf kölcsönadásának ügyében. Ez egy jó megoldás lenne a számunkra, mert Gergelynek időre van szüksége, hogy játékba lendüljön, amit a Genoánál nem biztos, hogy megkapna" - mondta a sportigazgató.

"A játékos és ügynöke párbeszédet folytat a Pana képviselőivel, azt gondolom szerdán pont kerülhet az ügy végére"- tette hozzá Stefano Capozucca.

A sportvezető szavaiból az szűrhető le, hogy az olasz klub gyakorlatilag belemenne az üzletbe, vagyis  Rudolf a következő szezont a görög pontvadászatban töltheti. A magyar támadó ügynöke a hírek szerint Athénba utazott, hogy a részleteket tisztázza. Az idő szorítja a feleket, a görög átigazolási piac szerda este 8 órakkor ugyanis lezárul.