Átigazolás

Neymar 80 éves koráig a Santosé marad a brazil klub elnöke szerint

A Santos ezúttal a Real Madrid 45 millió eurós ajánlatát utasította el a 19 éves támadóért, akivel a klub-vb-t szeretné megnyerni a brazil csapat.

Neymar hiába ment volna Madridba - Fotó: AFP

A Santos ismét elutasította a Real Madrid Neymarért tett ajánlatát. A királyiak ezúttal 45 millió eurót kínáltak a támadóért, de a brazil együttes továbbra is hajthatatlan. A Santos elnöke, Alvaro de Oliveira Ribeiro ismét kifejtette, hogy nem kívánnak megválni a szupertehetségtől.

„Nem érdekünk eladni Neymart, és ő sem szeretne távozni sem most, sem később. 80 éves koráig itt fog maradni” – jelentette ki a klub első embere.

A Real Madrid tehát hiába egyezett meg Wagner Ribeiróval, a játékos menedzserével arról, hogy januárban csatlakozik hozzájuk. Még José Mourinho, a blancók vezetőedzője is győzködte őt a Real Madrid amerikai túrája közben, hogy tartson velük, sőt Neymar a csapattársaitól is úgy köszönt el: megyek Madridba!

„Hosszú ideje harcolunk már a Reallal, mindenkinek fel kell fognia, hogy a Santos nem egy kis klub, amit a legközelebbi klub-vb-n be is fogunk bizonyítani. Az az érzésem, hogy Neymar nem hagy el minket. Ha ő itt marad, azzal mindenki jól jár” – vélte Riberio.