Serie A

Fabio Quagliarellával pótolnák Antonio Cassanót a Milannál

A minimum fél évig nem bevethető Cassano helyére a Juventus mellőzött támadóját venné kölcsön az olasz bajnoki címvédő.

Quagliarella a Milanba mehet - Fotó: AFP

Az AC Milan együttese csatárgondokkal küzd, mivel az amúgy is szűkös választékból kiesett a pénteken sikeres szívműtéten átesett Antonio Cassano. Télen ezért a klubvezetés mindenképpen támadót szeretne igazolni, és olasz sajtóforrások szerint az első számú kiszemeltjük a Juventusban többnyire mellőzött Fabio Quagliarella lenne. A 28 éves csatár a hírek szerint fél évre kölcsönbe kerülne a bajnoki címvédő milánóiakhoz.

Mint ismert, Antonio Cassano szombat este, az AS Roma elleni - 3-2-re megnyert - bajnoki mérkőzés után a repülőgépen lett rosszul, szédülésre, továbbá látási és beszédproblémákra panaszkodott. Másnap reggel beszállították a milánói klinika neurológiai osztályára szélütés gyanújával. Később kiderült, hogy egy szívprobléma okozta a tüneteket. Cassano a milánói San Donato klinikán esett át a beavatkozáson.

Helyi érzéstelenítéssel operálták meg, s orvosai szerint legalább hat hónapot ki kell majd hagynia, így elképzelhető, hogy a jövő évi, lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon sem léphet pályára.