Premier League

Az Arsenalnak kiesési gondjai lehetnek egykori játékosa szerint

Senki sem gondolt arra, hogy a Nottingham Forest vagy az Aston Villa ki fog esni, ez az Ágyúsokkal is megtörténhet Tony Woodock szerint.

Robin Van Persie is el akart menni, de maradt

Tony Woodock, az Arsenal egykori játékosa szerint van esély rá, hogy az Ágyúsok ebben az évben a kiesés ellen fognak küzdeni.

„Az elmúlt években láthattuk, hogy nagy csapatok is kieshetnek. Elég a Nottingham Forestre, a Manchester Cityre, a Newcastle Unitedre, vagy akár legutóbb az Aston Villára gondolni. Hogy az Arsenal kieshet-e? Ahogy az a példákon látható, olyan csapatok estek ki, amelyektől ezt senki nem várta. Csak a szezon elején járunk, néhány meccsen vagyunk túl. Hat éve nem nyertünk semmit, nehéz helyzetben vagyunk. Remélem ez egy kicsit mindenkit fenéken billent” - mondta az egykori támadó.

Azt is megjegyezte az 1990-ben visszavonuló játékos, hogy vannak jó dolgok is a londoni csapat körül.

„Habár nem vagyok boldog az Arsenal jelenlegi pozícióját elnézve, vannak dolgok, amik pozitívak a klub körül. Fantasztikus stadionjuk, edzőpályájuk van, valamint nyereségesen működik az egyesület. Nem fehér vagy fekete a kép, ez annál összetettebb" - tette hozzá Woodock.