NB I

Döntetlen Szombathelyen és Zalaegerszegen is

  • MTI

Egyaránt 1-1-es döntetlennel ért véget a Haladás-Kaposvár valamint a Zalaegerszeg-Siófok mérkőzés az OTP Bank Liga 13. fordulójának szombati mérkőzésein.

Haladás - Kaposvár

A Haladás lépett fel támadólag az első félidőben, ám a vendégek remekül megszervezték játékukat, így a hazaiak csak szenvedtek. Az egyenlő erők küzdelme végül a szünet előtti utolsó pillanatban szerzett váratlan góllal billent a hazaiak javára.

A második játékrész lüktetőbb játékot hozott, a Kaposvár támadott az egyenlítésért, a Haladás rohamozott az újabb gólért. A nagy rohanásból a vendégek jöttek ki jobban, sikerült egyenlíteniük. Az egy ponttal a Kaposvár lehet elégedettebb.

OTP Bank Liga 13. forduló
Haladás Sopron Bank-Kaposvári Rákóczi 1-1 (1-0)
Szombathely, 5000 néző, V: Berger
gólszerzők: Vujovic (45.), illetve Peric (83.)
sárga lap: Oross (32.), Rajos (54.), Halmosi (62.), Horváth A. (81.), illetve Pedro (19.), Jánvári (29.), Grumic (42.)
Haladás:Rózsa - Schimmer, Guzmics, Nagy II G., Tóth P. - Sluka (Sipos 63.), Rajos, Kovács I. (Simon A. 87.), Halmosi - Vujovic, Oross (Horváth A. a szünetben)
Kaposvár: Hajdúch - Okuka, Graszl, Bank, Jánvári (Jammeh 77.) - Pavlovic (Peric 57.), Hegedűs, Pedro, Gujic - Balázs, Grumic (Alekszejev a szünetben)

Zalaegerszeg - Siófok

Prukner László és a Zalaegerszeg továbbra is győzelem nélkül áll a bajnokságban, igaz ezúttal nem gyarapodott a vereségek száma sem. A Siófok Szabó az első féldidő hajrájában esett góljával szereztek vezetést, de Meye a 85. minutumban büntetőből egalizált.

OTP Bank Liga 13. forduló
ZTE FC-FGSZ Siófok 1-1 (0-1)
Zalaegerszeg, 2656 néző, V: Németh Á.
gólszerzők: Meyé (86., 11-esből), illetve Szabó J. (44.)
sárga lap: Bogunovic (20.), Máté (45.), illetve Huszák (57.), Fehér (85.), Fejes (89.)
ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Bogunovic, Kovács Ge., Hidvégi - Kamber, Máté, Szakály D. (Turkovs 65.), Balázs (A. Delic 80.) - Meyé, Tököli
Siófok: Milinte - Kiss Zs., Nyári, Fehér, Fejes - Haraszti (Horváth B. 66.), Kecskés, Huszák (Lattenstein 76.), Tusori, Szabó J. - Sowunmi (Bozovic 87.)