Jegyvásárlás

A pilótaválogatott meccs árát beszámítják a Vasas-Romára

  • MTI/63

Azok a szurkolók, akik jegyet váltanak a Forma-1-es pilótaválogatott és a magyar All Star-csapat szerdai jótékonysági labdarúgó-mérkőzésére, a belépő árának megfelelő, 1000 forintos kedvezményt kapnak a Vasas jövő szerdai centenáriumi ünnepségére, amelynek keretén belül az olasz AS Romával játszik a piros-kék alakulat.

A szervezők keddi tájékoztatása szerint a megállapodás értelmében az F1-es pilóták mérkőzésének jegyárát beszámítják az ünnepi találkozó belépőinek árába. Így az eredetileg 3800, 4800, 6800, 8800 forintos jegyeket ezer forinttal olcsóbban, 2800, 3800, 5800, 7800 forintért vehetik meg.

A többek között a világbajnoki címvédő német Sebastian Vettellel (Red Bull), valamint a brazil Felipe Massával (Ferrari) felálló pilótaválogatott szerdán 20 órától lép pályára a Szusza Ferenc Stadionban.

A sajtóban megjelent hírek szerint a Francesco Tottiék vendégjátékára igen nagy az érdeklődés, elővételben több ezer jegyet értékesítettek már.

"Még számunkra is meglepő, hogy a határon túlról is mennyien érdeklődnek a "Farkasok" vendégjátéka iránt - mondta még a gálamérkőzés bejelentése után nem sokkal, a Vasas-Híd ügyvezetője, Erdős László.

A Vasas hivatalos honlapjának közlése szerint a találkozón lesz elkülönített piros-kék szektor is, vagyis gálamérkőzés ellenére valódi buzdításra is számíthat a magyar csapat.

A Vasas centenáriuma alkalmából érkezik Budapestre az AS Roma