Real Madrid

Jövőre egyből adják a kupát a Barcának - Cristiano Ronaldo

  • MTI

Cristiano Ronaldo szerint a következő szezonban egyből oda kellene adni a kupát a Barcelonának - a Real Madrid támadója ezt kedd este nyilatkozta, miután csapata az 1-1-re végződött visszavágóval kiesett az ősi riválissal szemben a labdarúgó Bajnokok Ligájának elődöntőjében.

Ronaldóéknak ezuttal nem sikerült - Fotó: AFP
A portugál sztár egyértelműen a bírót tette felelőssé a kiesésért, legfőképpen a második félidő elején, még 0-0-nál meg nem adott góljuk elvételéért volt bosszús.

"A Barcelonát nagyon védik, ezért tudtuk, hogy valami történni fog - mondta az aranylabdás játékos. - Higuain gólja teljesen szabályos volt. Pique fellökött, és ráestem Mascheranóra. Azt azért jelezném, hogy ő Angliában sosem hempergett a földön, de itt sikerült megtanulnia a többiektől."

Ronaldo kifakadása nagyban hasonlított a Real edzőjének, a pénteki meccsről eltiltott Jose Mourinhónak a 2-0-ra elveszített első mérkőzést követő nyilatkozatához, mert ő sem csupán a belga bírót okolta, hanem arra célozgatott, hogy a Barcát "felülről" segítik.

"Biztosak voltunk benne, ha vezetést szereznénk, valamit majd kitalálnak, s úgysem juthatunk tovább. Nem jó ez a futballnak, s ha nem változnak a dolgok talán jobb lesz, ha otthon maradunk, s hagyjuk a Barcelonát, játsszon csak magával" - jelentette ki Ronaldo.

Az említett meg nem adott gól