Stuttgart

Hajnal további két évig a Stuttgarté

A Stuttgart 2-1-re legyőzte szombaton a Hannovert a Bundesliga 33. fordulójában, ezzel biztossá vált, hogy a klub  a következő idényben is az első osztály résztvevője lesz, Hajnal Tamás pedig további két évre a svábok játékosa.

Hajnal Tamás, a VfB Stuttgart játékosának gólöröme a Hannover elleni Bundesliga-meccsen.
Hajnal Tamás januárban érkezett Stuttgartba a Borussia Dortmundtól, ahol még kispadra is ritkán került. A válogatott középpályás új csapatában azonnal kulcsemberré vált, és bár sérülések is hátráltatták tavasszal, három góllal, négy gólpasszal és remek teljesítménnyel segítette hozzá a svábokat a bentmaradáshoz.

"Elismerés illeti a csapatot azért, hogy átvészelte a nehéz időket, és sikerült kimászni a gödörből. Mindannyian nagyon megkönnyebbültünk, hogy bent maradtunk az elsőosztályban. Már nagyon várom az új kihívásokat a VfB-vel" - olvasható Hajnal nyilatkozata a klub hivatalos oldalán.

A magyar légiós féléves kölcsönszerződésében benne szerepelt, hogy amennyiben a VfB bentmarad a Bundesligában, opciós joga lesz Hajnal leigazolására. A klubhonlap szerint a középpályás szerződése most automatikusan meghosszabbodott két évvel, további részleteket nem közöltek.