Hathárom Rádió

Már 70%-os a lábam, játszani akarok az olaszok ellen - Bartalis

A magyar jégkorong-válogatott fiatal játékosa a Hathárom Rádiónak elmondta, megérzése szerint 4-2-re vagy 5-2-re nyerünk az olaszok ellen.

Bartalis István, a magyar jégkorong-válogatott játékosaA részleges bokaszalag-szakadással kezelt Bartalis István szeretne játszani a spanyolok elleni pénteki, illetve az olaszok elleni szombati mérkőzésen a budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokságon. A fiatal játékos a Hathárom Rádió Magaslabda című műsorában nyilatkozott, aminek a következő adása jövő hét kedden lesz 18 órakor újabb sztárvendégekkel.

„A kezeléseknek köszönhetően 20%-ról 70 %-ra javult a lábam, szeretnék játszani az olaszok ellen. Erős csapatról van szó, de ha rákoncentrálunk a feladatra, akkor nem lehet probléma. Az itáliaiak megszenvedtek eddig 1-2 csapattal, de klasszissal jobbak, mint a többiek. A dél koreaiak akkor szoríthatják meg őket, ha az olaszok úgy játszanak, mint az előző két meccsen. Jó hatással van ránk a hazai közönség, emellett persze izgulunk, amikor jégre lépünk. Úgy tippelem, négy vagy öt gólt szerzünk az olaszok ellen és kettőt kapunk tőlük” - fogalmazott a Troja-Ljungby magyar kiválósága.