Igazolás

Salamit vett a Debrecen

A DVSC-TEVA ötéves szerződést kötött a nigériai csatárral, Eugene Salamival, aki a felkészülés alatt többször is betalált az ellenfelek kapujába.

A Debrecen leigazolta a nigériai támadót, Eugene Salamit, aki öt évre szóló szerződést írt alá. A nigériai támadó két hete készül a címvédővel, és ezalatt több felkészülési mérkőzésen is pályára lépett, gólokat rúgott. A DVSC cseh szakvezetője, Zdenek Scasny elismerően nyilatkozott a játékosról, így nem csoda, hogy a klub szerződést kötött vele. A 22 éves csatár korábban hazáján kívül Egyiptomban futballozott.

Salami - DVSC

A Debrecen szombaton felkészülési mérkőzést vívott a Nyíregyházával, amelyen az új szerzemény kisebb sérülése miatt nem léphetett pályára. Ott volt viszont a csapatban Daniel Subotics, aki korábban az angol Portsmouth csapatában is megfordult, legutóbb az olasz Grosetto játékosa volt.


DVSC-TEVA – Nyíregyháza 2-2 (1-1)

Oláh G. műfű, zártkapus. Vezette: Veizer.

DVSC 1. félidő: Verpecz – Nagy Z., Tóth M., Komlósi, Fodor – Bódi, Nikolov, Illés, Vinicius – Balajti, Subotics

DVSC 2. féldiő: Malinauskas – Bernáth, Simac, Mijadinoszki, Nikolov – Szakály, Ramos, Czvitkovics, Yannick – Farkas, Coulibaly

Nyíregyháza: Vojinovics (Holczer) – Perényi, Kovacsevics (Cséke), Goia, Bosnjak – Demjén (Batizi-Pócsi), Boukar, Horváth L. (Germán), Pákolicz – Andorka, Bajzát (Tudja)

Gólszerző: Subotic, Coulibaly, illetve Pákolicz, Germán

Forrás: dvsc.hu