Átigazolás

Ashley Young 20 millióért, négy évre ír alá az MU-hoz - sajtóhír

Az Aston Villa szélsője, Ashley Young szombaton megnősül, utána bejelenthetik, hogy 20 millió fontért a Manchester Unitedhez szerződik. Az átigazolást az angol sajtó már kész tényként közli.

Ashley Young lesz az "új" Manchester United egyik ékköve

A 25 éves játékos gyermekkori szerelmét, Nicky Pike-t veszi feleségül szombaton, a nász után hozzák nyilvánosságra átigazolását. Vagyis kezd valóra válni, amit néhány hete David Gill, a United vezérigazgatója nyilatkozott, vagyis ezen a nyáron a szokásosnál jóval több pénzt fordít a klub a keret megerősítésére. Ashley Young lehet a Vörös Ördögök nyári nagy fogása David De Gea mellett, akinek érkezése szintén borítékolható.

A The Sun már arról írt, hogy szélsőként és támadóként is bevethető angol válogatott csütörtökön átesett az orvosi vizsgálaton, és négy évre kötelezte el magát a rekordbajnokhoz, de magánéletét tiszteletben tartva még várnak a bejelentéssel.

A Daily Mail szerint a gyárvárosi egyesület az Arsenal francia középpályásánál, Samir Nasrinál, és a Tottenham játékosánál, Luka Modricál is tapogatózik. Utóbbi kontraktusa jövőre jár le az Ágyúsoknál, és a szerződéshosszabbítási tárgyalások megakadtak a francia válogatott fizetési igényei miatt.