Karrier

Tévez mégis maradhat a Citynél

Ügynöke szerint az argentin támadó a Manchester City játékosa maradhat, amennyiben sikerül rábeszélnie családját, hogy költözzön Angliába.

Téveznek nagyon hiányzik a családja, szeretné őket Angliába költöztetni

Tévez a szezon végeztével kijelentette, hogy el akarja hagyni a kékmezeseket, és Angliát is, nem szeret a szigetországban élni. Sőt, télen még a visszavonulását is meglebegtette. A csatár legnagyobb gondja, hogy családja Argentínában él, így ritkán láthatja két kislányát.

"Talán az lenne a megoldás, ha a családja is Angliába költözne. Most ezt próbálja elrendezni, biztos vagyok benne, hogy a jövő hétig megoldódik a probléma" - nyilatkozta a Daily Starnak Sundaynek Kia Joorabchian.

Az ügynök azt is hozzátette, hogy Tévez elkötelezett a City iránt, újabb trófeákat szerezni a csapattal. A 27 éves csatárt - aki társgólkirály volt a Premier League legutóbbi szezonjában, emellett FA-kupát nyert a klubbal - legutóbb az Interrel hozták szóba.

Tévez egyébként nemrég kibékült feleségével, Vanessa sokadszorra bocsátotta meg férje hűtlenkedését. A támadó az elmúlt hónapokban a fiatal argentin csillaggal, Brenda Asnicarral járt, most a családi béke hatására talán az asszony is hajlandó Manchesterbe bútorozni.