Manchester City

Tévez 50 millió font alatt nem eladó

Az argentin hiába írt "megható" közleményt arról, hogy miért akar távozni Manchesterből, a City keményen megkéri az árát.

Tévez nagy bajba kerülhet, ha senki nem fizeti ki a City által kért összeget - Fotó: AFP

Carlos Tévez, a Manchester City argentin támadója közleményt adott ki, amelyben azt írta: mindenképpen távozni akar a nyáron, mert már nem bírja a családja távollétét.

„Nagy sajnálattal kell tudatnom a Manchester Cityvel, hogy el kívánom hagyni a csapatot. Hihetetlen nagy próbatétel volt számomra a gyermekeim nélkül élni Manchesterben. Mindent a gyermekeimért teszek, szükségem van Katie és Florencia közelségére. Az ő boldogságuk a legfontosabb a számomra, úgyhogy olyan helyen szeretnék élni, ahol ők is jól érzik magukat" - írta Tévez.

A Manchester Citynél nem zárkóznak el Tévez eladásától, azonban méregdrágán próbálják értékesíteni az argentint: 50 millió font alatt nem kívánják őt eladni. Ha ehhez még hozzávesszük a támadó heti 200.000 fontos fizetését, kevés klub jöhet szóba, amelyik kifizetheti ezeket az összegeket.

Korábban a Real Madrid, a Juventus és az Inter is érdeklődött a 27 éves játékos után, amennyiben azonban a City nem enged az árból, ők is lemondanak Tévezről.