Bulvár

Giggs teherbe ejtette sógornőjét

Natasha Giggs újabb családi szennyest teregetett ki: sógora, Ryan Giggs nyolc évig tartó titkos viszonyuk alatt teherbe ejtette a hölgyet, majd kifizette az abortuszt. A Manchester United sztárjátékosának öccse, Rhodri tavaly vette feleségül Natashát.

Giggs szeretőjét is teherbe ejtette

A News of The Worldnek adott exkluzív videóinterjúban Natasha Giggs bevallotta, hogy sógorától (is) gyermeket várt, a walesi szélső pedig 500 fontot adott neki az abortuszra, ami mindössze néhány héttel a Rhodrival tartott esküvője előtt történt.

"Tudod, hogy csak egy lehetőség van. Nem ronthatjuk el mindenki életét" - Natasha szerint Giggs ezekkel a szavakkal reagált a terhesség hírére. A baba 2010 áprilisában fogant, egy Tottenham elleni győztes meccs után, amin Giggs kétszer is betalált a Spurs hálójába...Június 3-án, egy manchesteri klinikán végezték el a terhességmegszakítást, két hét múlva pedig Natasha férjhez ment Rhodri Giggshez Las Vegasban. Később Angliában nagy bulit csapott az ifjú pár, de Ryan nem kapott meghívást, mivel épp haragban volt öccsével.

A titkos viszony 2003 márciusában kezdődött, néhány hónappal később Natasha megismerkedett Rhodrival is, ettől kezdve párhuzamosan futott a Giggs fivérekkel, 2005-ben gyermeket szült Rhodrinak.

Giggs öccsét állítólag szép kis summával szeretné rábírni a hallgatásra, arról nem szól a fáma, hogy Natashának is felajánlotta-e ezt a lehetsőgét. A hölgy mindenesetre megtalálta a módját annak, hogyan gazdagodjon meg, az angol bulvárlapok versengenek azért, hogy beszámoljon nekik a szerelemi sokszögről.

Natasha és Rhodri házassága a felek szerint menthetetlen, különösen azután, hogy kiderült, a hölgy a Manchester United exjátékosainak, Danny Simpsonnak, Phil Bardsleynek és Dwight Yorke-nak az ágyában is megfordult. Stacey, Ryan felesége és két gyermekének anyja hajlandó a békülésre, a család valahol a Földközi-tenger partján nyaral, és a Vörös Ördögök ikonja hamarosan terápián fogja kezeltetni függőségét.