Bulvár

Új álompár a sport világában – Wozniacki McIIroy-al randizik - fotó

  • VNA

Újabb álompárral bővült a közelmúltban a sport világa, július közepe óta ugyanis azt rebesgetik, a világelső Caroline Wozniacki egyre közelebb kerül az észak-ír golf tehetséghez, Rory McIlroy-hoz.

Hivatalos kapcsolatról talán még nincs szó kettejük között, de egyre több hír és fotó lát napvilágot arról, hogy a női tenisz világranglista vezetője, a dán Caroline Wozniacki és a golfsport következő Tiger Woodsának tartott észak-ír Rory McIlroy között alakul valami. A 22 esztendős golfozót már évek óta nagy tehetségnek tartják, de igazán a US Open idei megnyerésével igazolta azt, hogy a szakmai várakozások helyesnek bizonyulhatnak vele kapcsolatban.

Az új álompár?

A fiatal játékos a közelmúltban, még a wimbledoni tenisztorna előtt szakított hosszú ideje meglévő barátnőjével, Holly Sweeney-vel, ami szintén erősíteni látszik a Wozniacki-McIroy közeledésről szőtt teóriákat. Az újonnan szövődő románcról egy tenisz blog adott hírt elsőként, amelyre olyan fotók is felkerültek, ahol a két sportsztár egy londoni étteremben tartózkodik, majd azt elhagyva meg is csókolja egymást. Wozniacki korábban is a sport világából választott magának párt, hiszen egy ideig a híres pókerjátékossal, Gus Hansennel járt együtt.

Az új álompár?