NB I

A Kecskemét könnyedén győzött a Kaposvár ellen

  • MTI

A Kecskemét  magabiztosan győzött a vendég Kaposvár ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

A Kecskemét magabiztosan kezdte a mérkőzést és Foxi két góljával az első negyedóra végén kétgólos vezetésre tett szert. A hazai csapat a nagyon jól játszó és a támadásokat segítő Alampijevic buktatásáért megítélt tizenegyesből, Savic találatával tovább növelte előnyét. Ezután Sisa Tibor kettős cserével próbálta felrázni indiszponáltan játszó csapatát, de a játék képe nem változott, a KTE fölényben játszott. A második félidőben Gyurcsó góljával fölényessé tette sikerét a Kecskemét, majd visszavett a lendületből, de a Kaposvár támadásai nem jelentettek igazi gólveszélyt a hazaiak kapujára.
   
Tomislav Szivics gárdáján nem látszott meg, hogy pénteken érkezett haza az Aktobe elleni Európa Liga-mérkőzésről, Kazahsztánból, mert frissebben és ötletesebben játszott, mint ellenfele.

NB I, 2. forduló:
Kecskeméti TE-Kaposvári Rákóczi 4-0 (3-0)
Kecskemét, 2000 néző, V: Veizer
Gólszerzők: Foxi (10., 14.), Savic (31., 11-esből), Gyurcsó (52.)
Sárga lap: Radanovic (2.) Cukic (85.) illetve Jánvári (88.)
Kecskemét: Rybánszki - Alempijevic (Koszó 62.), Radanovic (Bertus 71.), Balogh, Mohl - Gyurcsó, Ebala, Cukic, Savic - Tököli, Foxi (Stokic 80.)
Kaposvár: Hajduch – Okuka, Bank, Zsók, Gujic (Pavlovic 35.) – Katona, Hegedűs, Pedro, Bőle (Jánvári 35.) – Peric, Grumic (Kulcsár 68.)