Real Madrid

Hogyan értékeled José Mourinho 500 napját a királyiaknál? - szavazás

Nagy változásokat vitt véghez a Real Madridnál a portugál szakvezető, kérdés, milyen eredményeket érnek el ezzel a második évében.

Mourinho 500 napja a Real Madrid élén - Fotó: AFP

A hét közepén volt 500 napja, hogy José Mourinho a Real Madrid vezetőedzője lett. A jubileum alkalmából az As című spanyol lap internetes oldalán szavazást tartottak a portugál tréner teljesítményéről. A Special One ez idő alatt teljesen átalakította a Real Madrid klubszerkezetét. Eltávolította Jorge Valdano klubigazgatót, visszahívta Zinedine Zidane-t. Az eredmények tekintetében egy spanyol Király-kupát tud felmutatni, de azt figyelembe kell venni, hogy a legnagyobb riválisuk minden sorozatban a világ jelenlegi legjobb klubcsapata, a Barcelona.

Az As olvasói is meglehetősen vegyesen látják a portugál ténykedését, ami az eredményekből kiderül: a szavazók 17 százaléka értékelte kiválóra, 27 százaléka pedig figyelemre méltóra a teljesítményét. 18 százalék elégségesnek ítélte meg Mourinho munkáját, míg 38 százalék egyenesen eredménytelennek. A szavazáson több mint 136 ezer ember ítélte meg Mourinho munkáját.