NB I

Farkas Balázs a Diósgyőr játékosa lehet

Sebők Zsolt, Holczer Ádám és Szántai Levente neve is felmerült a DVTK-nál, ám úgy tűnik, Farkas lehet a befutó kapusposzton.

Farkas Balázs a DVTK játékosa lehetAz élvonalba feljutó DVTK-nál nagy erőkkel kapust keresnek, eddig négy név merült fel a posztra: Sebők Zsolt, a legutóbb Nyíregyházán védő Holczer Ádám, a Mezőkövesd kapuját őrző Szántai Levente és Farkas Balázs, aki az elmúlt évadban a ciprusi másodosztályban szereplő Akritas Chloraka csapatában védett.
A boon.hu úgy tudja, a legnagyobb esélye a szerződésre a 33 éves, 88 NB I-es meccsnél tartó Farkas Balázsnak lesz, neki már csak a  DVTK ügyvezetőjével, Dudás Hunorral kell megállapodnia.

Van még egy kapusa elméletben a Diósgyőrnek, Köteles László ügye ugyanis még nem zárult le véglegesen. A hálóőr két éve a KRC Genk együtteséhez került, egy évre kölcsönbe, és bár a belga csapatnak lett volna rá lehetősége, hogy egy évvel ezelőtt opciós jogával élve végleg megszerezze a játékost, nem fizetett a DVTK-nak. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség a két klub vitájában nem hozott döntést, hanem ideiglenes játékengedélyt adott ki a játékos számára.

"Az biztos, hogy Lacinak szerződése van a Genk csapatával, ahol számítanak rá, és ő sem kíván jelenleg másik klubban szerepelni – mondta Köteles menedzsere, Szabó Tibor. – A mi cégünk csak a Diósgyőrből Genkbe való átigazolását követően lett partnere a játékosnak, így a két klub közötti vitához nincs közünk, azt a feleknek egymás között kell elrendezniük."