Átigazolás

Nagyon örülök, hogy visszatérek a West Bromhoz - Gera Zoltán

Bár a hivatalos bejelentés még mindig várat magára, Gera Zoltán a Birmingham Mail internetes portálnak elmondta, hogy nagyon boldog a West Bromwich-ba való visszatérés miatt. A magyar középpályás két évre írhat alá korábbi csapatához.

Gera már nyilatkozott visszatéréséről

Szinte borítékolható, hogy Gera Zoltán a 2011-2012-es idényben ismét a West Bromwich Albiont fogja erősíteni, a magyar válogatott csapatkapitánya 2004-ben, a Ferencvárosból igazolt Birminghambe, ahonnan négy év után távozott a Fulhamhez. A 2009-2010-es szezonban kulcsszerepe volt a londoni egyesület Európa Liga-menetelésében, de tavaly nyáron távozott a Craven Cottage-ről Roy Hodgson menedzser, az új főnök, Mark Hughes pedig nem szánt jelentős szerepet a 32 éves futballistának. Hodgson azóta - egy sikertelen liverpooli kitérőt követően - a West Bromot irányítja, és tárt karokkal várja - akárcsak a szurkolók - a középpályást.

A portál szerint Gera csütörtökön érkezett meg Birminghambe, már túl van az orvosi vizsgálaton, 48 órán belül bejelenthetik Gera szerződtetését a csapatnál.

"Nagy csodálója és tisztelője vagyok Roy Hodgsonnak. Az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgoztam. Vissza szeretném nyerni a labdarúgásba vetett bizalmam, és nagyon boldog vagyok, hogy újra együttműködhetünk Hodgsonnal. Nagyon örülök, hogy visszatérek a West Bromwich-hoz, ahhoz a klubba, ahol első sikereimet értem el Angliában" - Nyilatkozta Gera a Birmingham Mailnek.