Tottenham

Modric nem lép pályára az EL-ben

Luka Modric nem lép pályára a Tottenham Hotspur csütörtöki, skót Hearts elleni Európa Liga-selejtezőjén. A hivatalos indoklás szerint ágyéksérülés miatt, de jól értesültek tudni vélik, a Chelsea-be való igazolása a valódi ok.

Luka Modric egyre közelebb a Chelsea-hezA londoni Kékek egész nyáron hadjáratot folytattak a horvát középpályás megszerzéséért, de első, 22, majd 27 millió fontos ajánlatukat is visszadobta a Tottenham. Legutóbb 30 milliót plusz Josszi Benyount is felkínálták a Spursnek, és állítólag már Salomon Kalout is belevonnák a transzferbe. A Tottenham ugyan foggal-körömmel ragaszkodik Modric-hoz, de egyes források szerint 35 millió fontért elengedné a 25 éves futballistát.

Egy biztos, Modric nem tagja a Skóciába, a Hearts elleni Európa Liga-rájátszásra utazó keretnek, ezt Harry Redknapp menedzser is megerősítette, ágyéksérülés miatt nem játszhat a középpályás.  Chelsea-nél pedig reménykednek, hogy van esély leigazolására, és a valódi ok, hogy Redknapp nem akar kockáztatni. A Chelsea a Bajnokok Ligájában érdekelt, és amennyiben Modric pályára lépne az EL-ben, a BL-ben már nem számolhatna vele André Villas-Boas.